Φωταγωγήθηκε το πατροπαράδοτο καράβι στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Φωταγωγήθηκε το πατροπαράδοτο καράβι στη Λυκόβρυση

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χαρούμενα πρόσωπα και ανταλλαγή ευχών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 η φωταγώγηση του καραβιού στην κεντρική πλατεία της Λυκόβρυσης με την παρουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσου Μαυρίδη και της προέδρου του ΠΕΑΠ Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εορταστική εκδήλωση, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και φυσικά μικρά παιδιά τα οποία διασκέδασαν με μουσική και χορό και έπαιξαν με τη μασκότ Alf των φροντιστηρίων «Ευρωγνώση Πεύκης».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές των δύο εξαιρετικών εκδηλώσεων, της φωταγώγησης του δένδρου στην Πεύκη και του καραβιού στη Λυκόβρυση, αλλά και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθούν, ευχήθηκε όμορφα, δημιουργικά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα, ενώ δήλωσε ότι «ο Δήμος θα είναι κοντά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, σε όλους όσους χρειάζονται την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας, χωρίς να ξεχνάμε ποτέ τον συνάνθρωπό μας», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Με τη σειρά της η πρόεδρος του ΠΕΑΠ ευχήθηκε η νέα χρονιά να χαρίσει απλόχερα σε όλους αισιοδοξία, αγάπη και ελπίδα, ενισχύοντας, όπως είπε, τα παιδικά χαμόγελα που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ τα κάλαντα έψαλαν οι μαθητές της Ευρωγνώσης Πεύκης τους οποίους το ΠΕΑΠ ευχαριστεί με ανακοίνωσή του, για τη συμβολή τους στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ Γ. Καρύμπας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγ. Παπανικολάου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Εμμ. Φραιδάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Ποριώτου και Κ. Μπαλδεράνος, και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Πεύκης – Λυκόβρυσης «Αριστοτέλης» Λευτ. Γιαννουλόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet