Μήνυμα δημάρχου Τ. Μαυρίδη για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος
Κοινωνία

Μήνυμα δημάρχου Τ. Μαυρίδη για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

Μήνυμα προς τους δημότες Λυκόβρυσης – Πεύκης ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απευθύνει ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί Δημότες,

Σε λίγες μέρες φτάνουμε και πάλι ενώπιον της μεγάλης γιορτής της Γέννησης του Θεανθρώπου και της υποδοχής της νέας χρονιάς 2016.

Περάσαμε όλοι έναν χρόνο δύσκολο, όπου δυσάρεστα γεγονότα σημάδεψαν την ανθρωπότητα κάτω από τη σκιά ενός φριχτού πολέμου, με χιλιάδες συναθρώπους μας να στρέφονται μέσα σε μια ύστατη προσπάθεια επιβίωσης, στην άτακτη διαφυγή. Η χώρα μας και όλοι οι απλοί πολίτες βίωσαν στο έπακρο μια αβέβαιη καθημερινότητα,χωρίς μερικές φορές, κανένα ίχνος ελπίδας.

Και όμως, οι μέρες που έρχονται φέρνουν μαζί τους το ευτυχέστερο μήνυμα που αποζητά ο άνθρωπος. ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

Η γέννηση του Θεανθρώπου φέρνει την «επί γης ειρήνη» και κυρίως τη σωτηρία των ψυχών μας.

Ας απολαύσουμε αυτές τις στιγμές και ας ευχηθούμε ότι τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα αποτελέσουν απλώς μια ακόμη γιορτή, αλλά ένα σπουδαίο γεγονός το οποίο θα ενώσει όλους τους ανθρώπους κάτω από τη σκέπη ενός αισιόδοξου, ειρηνικού και πλούσιου σε πνευματικούς καρπούς νέου έτους.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2016!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet