Χριστουγεννιάτικες ευχές μοίρασε η Λυκόβρυση Πεύκη 2020
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικες ευχές μοίρασε η Λυκόβρυση Πεύκη 2020

Έντυπο με τις χριστουγεννιάτικες ευχές της μοίρασε σε οικίες και καταστήματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020.

Παράλληλα, η ομάδα μοίρασε σε φορείς, συλλόγους και παράγοντες της πόλης, σε δημάρχους όμορων Δήμων, στην Περιφέρεια, καθώς επίσης και σε δήμους του εξωτερικού με τους οποίους διατηρεί σχέσεις, ένα ιστορικό βιβλίο, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Η δημοτική μας ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων απέστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές της προς όλους τους κατοίκους της πόλης μας το Σάββατο 19/12 και την Κυριακή 20/12, μοιράζοντας εορταστικό φυλλάδιο με ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος σε όλα τα σπίτια και καταστήματα του Δήμου μας.

Ιδιαίτερα η ομάδα μας έδωσε έμφαση στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας παροτρύνοντας όλους τους συμπολίτες μας να προτιμήσουν τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας για τα εορταστικά τους ψώνια των ημερών, ενισχύοντας έτσι τους καταστηματάρχες της περιοχής μας οι οποίοι δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας.

Θεωρήσαμε ιδιαίτερη υποχρέωσή μας να αναφερθούμε, λόγω των ημερών, στο ευαίσθητο αυτό τμήμα των συμπολιτών μας συμβάλλοντας συγχρόνως στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και την υποβαθμισμένη αγορά εργασίας που δοκιμάζει ιδιαίτερα τη νέα γενιά της πατρίδας μας.

Επίσης μοιράστηκε σε φορείς, συλλόγους και παράγοντες της περιοχής μας, σε δημάρχους όμορων Δήμων, στην Περιφέρεια, καθώς επίσης και σε δήμους του εξωτερικού με τους οποίους η δημοτική μας ομάδα διατηρεί συναδελφικές σχέσεις, ένα καλαίσθητο και χρήσιμο ιστορικό βιβλίο.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!!! Το 2016  να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet