Ρόκαραν… τα μέλη των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ρόκαραν… τα μέλη των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, σε κέντρο της περιοχής.

Την οργάνωση της γιορτής επιμελήθηκαν με πολύ φροντίδα ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Αντώνης Τσελέντας, η αντιπρόεδρος Μαριάννα Μαμαλάκη, οι υπεύθυνες των ΚΑΠΗ Σοφία Κορδώνη, Χρύσα Βίτκου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Μιχάλης Απόδιακος και Στέλλα Χατζηβασιλείου.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ, που ανταποκρίθηκαν στο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα της διοίκησης, γέμισαν ασφυκτικά από νωρίς την αίθουσα, απόλαυσαν πολλά εδέσματα και άφθονο κρασί και χόρεψαν από παραδοσιακούς χορούς μέχρι Rock and Roll.

Την εκδήλωση προλόγισε η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη και χαιρέτισαν ο δήμαρχος της πόλης Αναστάσιος Μαυρίδης και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αντώνης Τσελέντας.

Ευχές με τα μέλη αντάλλαξαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Νικολιδάκης, οι αντιδήμαρχοι Άννα Ασπραδάκη, Τάσος Μαυρίδης, Χρήστος Σκαμάκης, Βαγγέλης Παπανικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Χρήστος Φωτίδης, Εύη Παπαδημούλη, Προκόπης Μπελεχρής και Νότα Σοκορέλη και τα μέλη του Δ.Σ του ΚΟΙΠΑΠ Σεσίλια Σπέη, Ήρια Σιάτου και Γιώργος Τσόλας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet