Παρουσία μελών και φίλων έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος «Η Πεύκη»
Κοινωνία

Παρουσία μελών και φίλων έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος «Η Πεύκη»

Όπως έχει καθιερωθεί, την ημέρα των Θεοφανείων μετά την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πεύκης, έγινε και φέτος ο Αγιασμός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πεύκη», στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» με παρουσία και συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου.

Εκ μέρους του Συλλόγου ευχήθηκε ο πρόεδρος Βασίλης Μήκας, ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση του Συλλόγου την περασμένη χρονιά, θυμίζοντας, όπως αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, ιδιαίτερα τις πρωτοβουλίες του για:

α) το προσφυγικό – μεταναστευτικό, πριν την κλιμάκωσή του, που δυστυχώς συνεχίζει να είναι δραματικά επίκαιρο,

β) το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων, που είναι σε συνεχή επικαιρότητα λόγω των χωροθετήσεων, των επενδύσεων, και των υπόλοιπων ρυθμίσεων που θα χρειαστούν, με συνεχή ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών,

γ) τη μοναδική για φορέα του Δήμου ζωοφιλική δραστηριότητά του που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Παιδιού.

Ανέφερε, επίσης, ότι εντός του πρώτου τριμήνου θα γίνουν οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύλλογο και όπως πάντα την Κυριακή της Αποκριάς (6 Μαρτίου 2016), το μεσημέρι, το καθιερωμένο αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης τα μέλη του Δ.Σ., Βασίλης Γρυλλής, αντιπρόεδρος, Δώρα Παππά-Ζησιμοπούλου, γραμματέας και πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων, Μάριος Ξηρογιάννης, ταμίας, και Ελένη Δάλλα, υπεύθυνη πολιτιστικών.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας Προκόπης Μπελεχρής, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Παπανικολάου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Πανταζής, Γιώργος Καρύμπας, Νίκος Γκαραβέλας, Δημήτρης Κατραμάδος, Μανώλης Φραϊδάκης, Χρήστος Φωτίδης.

Το φλουρί της πίτας των αιρετών και εκπροσώπων φορέων έτυχε στην πρόεδρο του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, στην οποία το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχήθηκε καλή επιτυχία και για την Διαδημοτική Πολιτιστική Πρωτοβουλία.

Το δώρο του Συλλόγου για το φλουρί της πίτας των μελών και φίλων ήταν η έκδοση «Οι Μαγκουφανιώτες θυμούνται» του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες», ώστε να τιμηθεί η προσπάθεια. Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Ζωή Πιπερίγκου. Το φλουρί έτυχε στον κ. Δημήτριο Μόσχο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν και οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Χριστίνα Παπαρούπα, της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Μαρμαγκιόλης, του Συλλόγου Γυναικών Βίκυ Μάλαμα, του Συλλόγου Μικρασιατών Γιώργος Γαζεπίδης, του Συλλόγου «Αριστοτέλης» Ελευθέριος Γιαννουλόπουλος, του Ναυταθλητικού Ομίλου Γιώργος Χαραλάμπους και ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 Παναγιώτης Ιωάννου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους που τιμούν πάντα με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους τον Σύλλογο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet