Δ. Κωνστάντος: Ευτυχώς, τις αποφάσεις για το ΤΟΠΣΑ θα τις λάβει το Δημ. Συμβούλιο
Ποιότητα Ζωής

Δ. Κωνστάντος: Ευτυχώς, τις αποφάσεις για το ΤΟΠΣΑ θα τις λάβει το Δημ. Συμβούλιο

Κάνοντας λόγο για “παρασκηνιακές συμφωνίες” του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, με τον αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο, ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κωνστάντος, καταφέρεται κατά του τρόπου που πραγματοποιήθηκε η πρόσφατη ημερίδα για τα απορρίμματα στον Δήμο, καθώς και των σχετικών δελτίων Τύπου που εκδόθηκαν από τον Δήμο (Η διαχείριση απορριμμάτων επί… σκηνής στη Λυκόβρυση-Πεύκη).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δ. Κωνστάντου:

Ο τρόπος πραγματοποίησης της ημερίδας για τα απορρίμματα και τα εντελώς ανακριβή ως προς την επιτυχία της και αποκαλυπτικά ως προς την επικινδυνότητα των προθέσεων δελτία Τύπου, του αντιπεριφερειάρχη και του δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης, δεν αφήνουν πλέον καμία αμφιβολία για τις προθέσεις και τις παρασκηνιακές συμφωνίες τους.

Ευτυχώς για τον Δήμο μας, τις πόλεις μας και τους συμπολίτες μας, τις αποφάσεις για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων και την ολοκλήρωση του Κλειστού Γηπέδου Λυκόβρυσης θα τις λάβουν τα 33 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι ο αντιπεριφερειάρχης και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, εκφράζοντας με την ψήφο τους την καθολική πλειοψηφία που έχει δημιουργηθεί για:

1. Αποπεράτωση του ημιτελούς Κλειστού Γυμναστηρίου στη Λυκόβρυση, χωρίς να σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με άλλο έργο ή πρόγραμμα, είτε ως υλοποίηση είτε ως συστέγαση.

2. Υλοποίηση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων, μεγιστοποιώντας τα αναμφίβολα περιβαλλοντικά, ενεργειακά και οικονομικά οφέλη που προσφέρει, με πρωταγωνιστές και ένθερμους συμμάχους στην εφαρμογή, τους κατοίκους Λυκόβρυσης και Πεύκης, διασφαλίζοντας τον τοπικό προσανατολισμό και τον προαστιακό χαρακτήρα των πόλεών μας σε όλες τις λειτουργικές παραμέτρους και τις αναγκαίες χωροθετήσεις μικρών πράσινων σημείων.

3. Διεκδίκηση των “οικοπέδων” της ΑΓΕΤ στη Λυκόβρυση, για δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με τις ανάγκες του ενιαίου Δήμου και τη διαθεσιμότητα περισσότερων αθλητικών επιλογών στους αθλούμενους, στη νεολαία και στα σωματεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet