Μια εξαιρετική βραδιά για τα 15 χρόνια Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Πολιτισμός

Μια εξαιρετική βραδιά για τα 15 χρόνια Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Σε μια εξαιρετική βραδιά για τα 15 χρόνια λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης παρευρέθη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, η οποία πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου.

Με αφορμή αυτή την εκδήλωση, ο δήμαρχος τίμησε τον εμπνευστή και δημιουργό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τον επί 12 συναπτά έτη στο δημαρχιακό αξίωμα, πρώην δήμαρχο Πεύκης Παύλο Καμάρα, καθώς, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «το έργο του έγραψε ιστορία για τη μετέπειτα πορεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ολόκληρου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Η βραδιά ήταν λιτή, αλλά ταυτόχρονα και άκρως συγκινητική καθώς στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης τέως δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός, ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Αντώνης Τσελέντας, ο αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φραϊδάκης, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί δημότες, που, όπως σημειώνει ο Δήμος, «έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς το πρόσωπο του κ. Καμάρα».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μουσική βραδιά υπό τους ήχους του πιάνου που έπαιξε ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος, ενώ απήγγειλε ο ηθοποιός Νίκος Αναστασόπουλος. Θερμά συγχαρητήρια δίνει ο Δήμος και στον κ. Ηλία Πολλάτο, ψυχή της διοργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet