Γαλλικό… άρωμα στην ανδρική ομάδα Χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Γαλλικό… άρωμα στην ανδρική ομάδα Χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕΔ βρήκε τον… Γάλλο της!

Ο λόγος για τον Σελίμ Νταρσουλάντ (γεννημένος το 1989, 1,94μ.) ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα των «μπλε» τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο περιφερειακός παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ιθύνοντες του Συλλόγου και είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κύκλο στην καριέρα του.

Πρόκειται για έναν αθλητή που για πολλά χρόνια έχει αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Γαλλίας, ενώ η περσινή σεζόν τον βρήκε στη μακρινή Αυστραλία.

Ο Σελίμ Νταρσουλάντ, λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τους ανθρώπους του ΑΣΕΔ, μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον Σύλλογο του Αμαρουσίου.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που τη νέα περίοδο θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και το ιστορικό σωματείο των εκπαιδευτηρίων Δούκα. Με τους ανθρώπους της ομάδας είχα άψογη συνεργασία κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Έρχομαι σε έναν Σύλλογο για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να πετύχει του στόχους του και παράλληλα είμαι έτοιμος να ζήσω μια ακόμα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου», τόνισε αρχικά, και συμπλήρωσε:

«Θέλω πολύ να γνωρίσω τον ελληνικό πολιτισμό και ελπίζω να καταφέρω να μάθω και την ελληνική γλώσσα, η οποία μέχρι στιγμής που φαίνεται πολύ δύσκολη».

Το προηγούμενο διάστημα, ο 27χρονος Γάλλος περιφερειακός βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να δοκιμαστεί και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του ΑΣΕΔ.

«Η αλήθεια είναι ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Βρέθηκα στην Αθήνα προκειμένου να δοκιμαστώ από το προπονητικό τιμ της ομάδας και παράλληλα ξεναγήθηκα και στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου. Η υποδοχή που μου επεφύλαξαν ήταν άψογη και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για αυτό και παράλληλα να τους συγχαρώ για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που δείχνουν. Το περιβάλλον είναι πολύ φιλόξενο και ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω για την ομάδα του Δούκα», τόνισε στις δηλώσεις του.

Ο Σελίμ Νταρσουλάντ, μέσω του ased.gr, έστειλε το δικό του μήνυμα και στους φίλους του ΑΣΕΔ:

«Περιμένω στα παιχνίδια μας ο κόσμος μας να είναι δίπλα στην ομάδα, να την εμψυχώνει και να ζει μαζί της, νίκες και μοναδικές συγκινήσεις. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο όμως πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε άψογα, εφόσον έχουμε τη στήριξη και τη βοήθεια των φιλάθλων μας».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet