Σ. Νικητάκης: Η απόδοσή μας θα κρίνει αν είναι εύκολη ή δύσκολη η κλήρωση…
Αθλητισμός

Σ. Νικητάκης: Η απόδοσή μας θα κρίνει αν είναι εύκολη ή δύσκολη η κλήρωση…

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (2016-17) ξεκίνησε στις 7/9, με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη διαδικασία που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, τον ΑΣΕ Δούκα εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος χορηγιών και συνεργασιών του συλλόγου, Αντώνης Λουκάς, ο team manager της ομάδας, Σάββας Νικητάκης και ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Σάββα Συμεωνίδη, Λευτέρης Καλογήρου.

Ο πολύπειρος Σάββας Νικητάκης που έχει… φάει με το κουτάλι τις κληρώσεις τόσο ως αθλητής όσο και ως παράγοντας, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο σύλλογος, σχολίασε μετά το πέρας της διαδικασίας:

«Ανέκαθεν ήμουν της άποψης ότι οι κληρώσεις δεν παίζουν και τόσο μεγάλο ρόλο αφού όλοι θα παίξουν με όλους. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι αυτή που με την απόδοση της στο γήπεδο θα κάνει την κλήρωση να φανεί καλή η κακή. Απαιτείται σοβαρότητα, ανταγωνιστικότητα και διάρκεια έτσι ώστε να κάνουμε το πρόγραμμα να δείχνει βατό…».

Σε… φουλ ρυθμούς η προετοιμασία

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς, με μοναδικό απόντα τον Μανώλη Παπαμακάριο. Ο έμπειρος γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο και η επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζεται σε περίπου δέκα ημέρες.

Όσον αφορά στους Παναγιώτη Καυκή και Διονύση Καραμπάτσο, ξεπέρασαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και έχουν τεθεί κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet