Ήττα στο κύπελλο για την ΕΦΟΑ «Σπ. Λούης»
Αθλητισμός

Ήττα στο κύπελλο για την ΕΦΟΑ «Σπ. Λούης»

Με πολλές απουσίες και εμφανή την έλλειψη προπονήσεων, η ΕΦΟΑ «Σπύρος Λούης» γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 78-63 από την Α.Ε. Γκύζη στο Κύπελλο ΕΣΚΑ.

Η ομάδα των προπονητών Γεωργικόπουλου Σεντούκα κατέβηκε χωρίς τον έμπειρο center Γιάννης Λυκουρέσης, τον μακροχρόνια απόντα Θοδωρή Ανδρέου, και τον νεοαποκτηθέντα Γρηγόρη Κύζιλη που είναι τραυματίας.

Το θετικό για την ομάδα του Αμαρουσίου είναι το ικανοποιητικό ντεμπούτο του νεαρού Λήμνιου και το ωραίο μπάσκετ που έπαιξε κατά διαστήματα.

Διαιτητές: Ορφανός Ι., Μακρής

Δεκάλεπτα: 13-23, 34-41, 49-49, 63-78.

EΦΟΑ «Σπ. Λούης» (Γεωργικόπουλος, Σεντούκας): Κοντός, Βλαχονάτσιος 14 (3), Λημνιός 8, Πιτσινός 5, Αντωνόπουλος 7, Παπαδρόσου, Τριγάζης 19 (4), Χαντζής 4, Τσιώμος 2, Νουχάι, Χατζημανωλάκης 2, Λυκουρέσης 2.

Α.Ε. Γκύζη (Αθανασόπουλος, Τζιτζικαλάκης): Κοκκινίδης 8, Πλέστης, Νίκας 2, Μητσόπουλος 10 (1), Μασσαχός 13 (3), Φράγκος 1, Ξανθόπουλος 18 (2), Μυλωνάς 19 (3), Παπανδρέου 2, Μήτσος 3 (1), Ελγκαλί, Καραγιάννης 2.

Εν τω μεταξύ, πρόσφατα η ΕΦΟΑ «Σπύρος Λούης» προχώρησε στις δύο πρώτες μεταγραφές της.

Άγγελος Πιτσινός και Γρηγόρης Κυζίλης

Ειδικότερα, παίκτες της ομάδας θα είναι πλέον ο Άγγελος Πιτσινός (αγωνίζεται στη θέση του SG, έμπειρος και με πολυετή προσφορά στην ομάδα της Πεύκης. Οι επιθετικές του αρετές είναι γνωστές και αναμένεται να δημιουργήσει μαζί με τους Τριγάζη και Χαντζή τριπλέτα «φωτιά») και ο Γρηγόρης Κυζίλης (έχει ξαναβρεθεί στα αποδυτήρια της ΕΦΟΑ, έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ομάδα. Αγωνίζεται στις θέσεις του PG και SG).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet