Αγώνας ποδοσφαίρου υπέρ του Ταμείου Αλληλεγγύης Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Αγώνας ποδοσφαίρου υπέρ του Ταμείου Αλληλεγγύης Αμαρουσίου

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου μεταξύ μεικτής γιατρών και μεικτής νοσοκομείων Αττικής, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος ΚΕΔΕ & ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου «Σωτηρία» Σπύρος Πουρίκης, Λευτέρης Σερλής, οι υπεύθυνοι των Γιατρών Νίκος Βλάχος διευθυντής ΩΡΛ Νοσοκομείου «Σωτηρία», Γιώργος Τσιμπρής παθολόγος Νοσοκομείο ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» και ο διαιτητής Βαγγέλης Κυσκιρόπουλος

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρετίζοντας τους αθλητές και τους παριστάμενους υπογράμμισε την κοινωνική διάσταση που έχει η αθλητική αυτή διοργάνωση για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, εκφράζοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ» σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος.

«Σε όλους τους γιατρούς και τους νοσοκομειακούς νοσηλευτές, τους χορηγούς, σε όλους όσους προσέφεραν από το υστέρημα τους χρήματα, καθώς και τους στενούς συνεργάτες μου που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, τους ευχαριστώ από καρδιάς. Μέσα από τη δράση αυτή, αποδείξατε για μία ακόμη φορά τη δύναμη της κοινής προσπάθειας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο», τόνισε.

Τέλος ο κ. Πατούλης βράβευσε και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ντουντούμη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας «Arena Soccer Club» για τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς, επίσης, βράβευσε τον διαιτητή Βαγγέλη Κυσκιρόπουλο και τις ομάδες των γιατρών και νοσηλευτών.

Στην αθλητική διοργάνωση παραβρέθηκε, επίσης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet