Γονείς παιδιών από τα αθλητικά τμήματα ποδοσφαίρου συνάντησε ο Γ. Πατούλης
Αθλητισμός

Γονείς παιδιών από τα αθλητικά τμήματα ποδοσφαίρου συνάντησε ο Γ. Πατούλης

Συνάντηση με τους γονείς παιδιών από τα αθλητικά τμήματα ποδοσφαίρου του Δήμου Αμαρουσίου, που προπονούνται στο γήπεδο Αγίας Φιλοθέης, είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία των αντιδημάρχων Ρένας Χαλιώτη, Βασίλη Κόκκαλη, Αθανάσιου Βελή και των δημοτικών συμβούλων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνομίλησε με τους γονείς και απάντησε επί των αιτημάτων που του εξέθεσαν.

Όσον αφορά στην κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5, ο κ. Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι είναι στις προθέσεις του Δήμου η κατασκευή γηπέδου στα πιθανά σημεία που υπέδειξαν οι γονείς, εφόσον πρώτα εξετασθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Επίσης, εκφράστηκε θετικά στο αίτημα να αυξηθούν οι ώρες προπόνησης των παιδιών, μετά από συνεννόηση με τον προπονητή των παιδιών, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Παράλληλα, υποσχέθηκε στους γονείς ότι άμεσα θα πραγματοποιηθεί «φρεσκάρισμα» στις διαγραμμίσεις διάβασης πεζών έξω από το νηπιαγωγείο στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και Νεαπόλεως και στη συμβολή των οδών Νεαπόλεως και Ανθέων.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Γ. Πατούλης αναφέρθηκε, επίσης, στην ενίσχυση του φωτισμού στο πάρκο Νεαπόλεως, όπου βρίσκεται το γήπεδο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet