Έλληνες Ολυμπιονίκες επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Έλληνες Ολυμπιονίκες επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου

Με τη συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου, του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου για την 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα Ολυμπιακά αθλήματα από τους Έλληνες Ολυμπιονίκες που συμμετείχαν στην εκδήλωση και συγκεκριμένα τους: Αιμιλία Τσουλφά χρυσή ολυμπιονίκη ιστιοπλοΐας, Βούλα Κοζομπόλη αργυρή ολυμπιονίκη υδατοσφαίρισης, Βιργινία Κραβαριώτη χάλκινη ολυμπιονίκη ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μιτελούδη ολυμπιονίκη υδατοσφαίρισης, Άννα Στρούμπου παγκόσμια πρωταθλήτρια στην άρση βαρών και Ειρήνη Κουρούβανη πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας.

Ακολούθως τα παιδιά διδάχτηκαν στην πράξη από τον κάθε Ολυμπιονίκη το άθλημα που εκπροσωπούσε.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι στη νέα γενιά και προέτρεψε τα παιδιά να κάνουν τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση τρόπο ζωής.

Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, η υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Ντόρα Πάλλη και η διευθύντρια του σχολείου Δήμητρα Χατζέλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet