Αντίστροφη μέτρηση για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Αντίστροφη μέτρηση για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΑΣΕ Δούκα

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΑΣΕ Δούκα, το οποίο διοργανώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και αυτές του Πολιτιστικού – Αθλητικού Κέντρου Δαΐς, όπως μας ενημερώνει ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων.

Πρόκειται για ένα εορταστικό διήμερο με πλήθος αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, παιχνιδιών, γεύσεων, αγορών και κατασκευών, το οποίο «αναμένεται να γεμίσει με το πνεύμα των Χριστουγέννων τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας που θα συμμετάσχουν ή απλώς θα επισκεφθούν, ενώ μέρος των εσόδων θα χορηγηθεί στο σωματείο κατά της κακοποίησης του παιδιού “ΕΛΙΖΑ”», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο του Bazaar διεξάγονται τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις των ανδρικών ομάδων του ΑΣΕΔ σε Χάντμπολ, Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο Σάλας.

Την αρχή κάνει ο «Χαντμπολικός» ΑΣΕΔ, ο οποίος φιλοξενεί σε «ελληνικό εμφύλιο» τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ στη ρεβάνς του 27-21 του περασμένου Σαββάτου. Οι αθλητές του Γιώργου Κρανάκη θα κυνηγήσουν τη νίκη με περισσότερα από 6 γκολ διαφορά προκειμένου να πάρουν αυτοί την πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης «Challenge Cup», με την αναμέτρηση να ξεκινάει το Σάββατο στις 13:30.

Στις 17:00 παίρνει σκυτάλη ανδρική ομάδα Μπάσκετ του ΑΣΕΔ, η οποία φιλοξενεί τον ισχυρό Φάρο Κερατσινίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί με ανοικτές τις πτυσσόμενες εξέδρες (κάτω από το κυλικείο).

Την τριάδα των αγώνων ολοκληρώνει ο Ποδοσφαιρικός ΑΣΕΔ, την επόμενη ημέρα (Κυριακή), φιλοξενώντας τον Μινώταυρο Ταύρου στις 14:00. Οι «μπλε» του Γιάννη Μοστριού είναι αήττητοι φέτος, προηγούνται στη βαθμολογία της Futsal Super League και με νίκη την Κυριακή αναδεικνύονται «πρωταθλητές Χειμώνα».

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Bazaar:

Πρόγραμμα Bazaar1programma2

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet