Το “διπλό” απέναντι στον Χολαργό αναζητεί η Νίκη Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Το “διπλό” απέναντι στον Χολαργό αναζητεί η Νίκη Αμαρουσίου

Τη νίκη που θα αποτελέσει το έναυσμα για αντεπίθεση αναζητά η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία αύριο (Κυριακή 24/1, 17:00) δοκιμάζεται στη σκληρή έδρα του φιλόδοξου Χολαργού, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής, με την οποία πέφτει και η αυλαία του α΄ γύρου.

Για το αυριανό ματς και τις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εκείνος και οι συμπαίκτες του απέναντι σε μία από τις πρώην ομάδες του, μίλησε ο Έκτορας Οικονομόπουλος, ο οποίος με την έλευση του 2016 δείχνει φορμαρισμένος, σκοράροντας 17 πόντους κατά μέσο όρο στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν(19π. με τον Πανελευσινιακό και 15π. με την Ένωση Ιλίου αντίστοιχα).

“Πάντοτε όταν αντιμετωπίζεις ομάδα που στο παρελθόν έχεις φορέσει τη φανέλα της τα συναισθήματα είναι περίεργα, ανάμεικτα” δηλώνει ο παίκτης και συνεχίζει: “Σίγουρα, υπάρχουν άνθρωποι στον Χολαργό που θα χαρώ όταν τους συναντήσω, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν υπάρχουν φιλίες και συναισθήματα, για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη…”.

“Οι συμπαίκτες μου κι εγώ αισθανόμαστε σαν… πληγωμένο θηρίο και ψάχνουμε μία μεγάλη νίκη, ως το πρώτο βήμα της αντεπίθεσής μας. Αρκετοί είναι εκείνοι που ενδεχομένως να μας έχουν ήδη ξεγράψει, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι όποιος μας θεωρεί ξεγραμμένους κάνει λάθος! Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους και να αποδείξουμε ότι… είμαστε κι εμείς εδώ!”, υπογράμμισε ο γκαρντ της Νίκης Αμαρουσίου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου(www.nikiamarousiou.gr) και συμπλήρωσε:

“Τόσο η Νίκη, όσο και ο Χολαργός, πρόσφατα προχώρησαν σε αλλαγές προπονητών, οπότε αμφότεροι βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο αγωνιστικά, ενώ σίγουρα και οι δύο ομάδες θα έχουν προσθέσει νέα πράγματα στο παιχνίδι τους, άρα πιθανόν να υπάρξει και το στοιχείο του… αιφνιδιασμού, είτε από τη μία είτε από την άλλη μεριά. Ο Χολαργός έχει πολύ καλό παιχνίδι από το low-post και κρατούν αρκετά καλά τις αποστάσεις στην επίθεσή τους. Εμείς, από την πλευρά μας, θα επιδιώξουμε για ακόμη έναν αγώνα να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να κυνηγήσουμε μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα.

Η ταυτότητα που θέλει να μας δώσει ο κόουτς Χρυσόγελος είναι η δυνατή άμυνα, ο γρήγορος ρυθμός και να ψάχνουμε πάντοτε τη σωστή επιλογή στην επίθεση. Ο κόουτς είναι νικητής, κάτι που θέλει και από εμάς. Μας πιστεύει πολύ και θεωρώ ότι στην αυριανή αναμέτρηση, αν εφαρμόσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του και -κυρίως- αν ΄βγάλουμε΄ ψυχή, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να φτάσουμε στο διπλό…”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet