Ενθουσίασε τους θεατές το 24ο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού Ελλάδος
Αθλητισμός

Ενθουσίασε τους θεατές το 24ο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 24ο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού Ελλάδος στο Κλειστό Γήπεδο Αγίου Θωμά Αμαρουσίου, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016.

Την αθλητική βραδιά χορού διοργάνωσε η Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΕΧΟΕ) με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Παρουσία εκατοντάδων θεατών και του δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, μέλη 20 Σωματείων από όλη την Ελλάδα, διαγωνίστηκαν σε λατινοαμερικάνικους και ευρωπαϊκούς χορούς κατά ζεύγη (samba, rumba, salsa, tango κ.ά), ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου απένειμε τα κύπελλα και τα βραβεία στα ζευγάρια που διακρίθηκαν, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη του στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας. «Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την εξαιρετική εμφάνισή τους, καθώς και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ιορδάνη Παυλίδη και τα μέλη του Δ.Σ. θέλω να υπογραμμίσω ότι είμαστε αρωγοί σε αθλητικές δράσεις, όπως αυτή που όλοι ζήσαμε απόψε, οι οποίες προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και ανοίγουν δημιουργικές διεξόδους στη νεολαία μας», τόνισε.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν επίσης η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη και η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Φραγκάκη.

Οι νικητές του 24ου Πρωταθλήματος Ελλάδος Αθλητικού Χορού θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε πρωταθλήματα και κύπελλα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού WDSF, της οποίας είναι μέλη. Το επόμενο ραντεβού είναι στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο Ελλάδος στις 19 Μαρτίου 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet