Αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά των Special Olympics στο Μαρούσι
Αθλητισμός

Αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά των Special Olympics στο Μαρούσι

Ένα αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά των Special Olympics Ελλάς διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέξανδρος Γαρδέλης» στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης. Στη γιορτή το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς, πρέσβης επί τιμή Διονύσης Κοδέλας, η τέως πρόεδρος και νυν μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics Ελλάδας Γιάννα Δεσποτοπούλου, το μέλος του Δ.Σ. των Special Olympics Ελλάς Μαγιόρκα Τριανταφύλλου, οι αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη και Αθανάσιος Βελής και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.

Με την ευκαιρία της βραδιάς, ο δήμαρχος Αμαρουσίου στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον νέο πρόεδρο για την εκλογή του, αναφέρθηκε στην προσφορά της τέως προέδρου και δήλωσε τη συμπαράστασή του προς τους αθλητές των Special Olympics Ελλάς. «Βρισκόμαστε σταθερά κοντά στα παιδιά των Special Olympics που μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους και δοξάζουν την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο. Τιμούμε τους αθλητές αυτούς για τις επιτυχίες τους και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες τους», τόνισε ο δήμαρχος.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι επιχειρήσεις και φορείς:

  • Ι ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας
  • Φούρνος «Απολλώνιο»
  • Ζαχαροπλαστεία Στ. Παρλιάρου «Γλυκές Αλχημείες»
  • Χυμοί Χριστόπουλος
  • Ροταριανός Όμιλος Αμαρουσίου
  • Οπτικά Νικολαράκος
  • Φοροτεχνικό Γραφείο Σπύρος Μιχόπουλος

Τους συμμετέχοντες διασκέδασε ο χορευτικός Σύλλογος της Άννας Μακρή «Χοροταξιδευτές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet