Για τη μεγάλη νίκη-υπέρβαση απέναντι στον Προμηθέα πάει ο ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Για τη μεγάλη νίκη-υπέρβαση απέναντι στον Προμηθέα πάει ο ΑΣΕ Δούκα

Τη μεγάλη νίκη που θα τον θέσει σε τροχιά… ασφαλείας και θα τον απομακρύνει από τα play-out αναζητά το Σάββατο (16/4) ο ΑΣΕ Δούκα. Η ομάδα του Αμαρουσίου υποδέχεται στις 17:00 -στο άδειο λόγω τιμωρίας της έδρας “Δαΐς”- τον ισχυρό Προμηθέα Πατρών, με στόχο ακόμη μια… υπέρβαση, όπως επισήμαναν σε δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, τόσο ο Σάββας Συμεωνίδης, όσο και ο Γιάννης Μολφέτας.

“Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες και πληρέστερες ομάδες της κατηγορίας και χρειαζόμαστε μια νίκη – υπέρβαση για να βγούμε από τα play-out. Θα παλέψουμε για αυτή με όλες τις δυνάμεις μας”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Δούκα, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και πρόσθεσε: “Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το πάθος και η ενέργεια που έχουμε δείξει στα δύο τελευταία παιχνίδια με Εθνικό και Φάρο Κερατσινίου αποτελούν οδηγό και για τη συνάντησά μας με τον Προμηθέα”.

Από την πλευρά του, ο Πατρινός φόργουορντ του ΑΣΕΔ τόνισε ότι “ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με γεμάτο και αξιόλογο ρόστερ. Θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί, σε περίπτωση νίκης, θα μας βγάλει πιο γρήγορα από τα play-out. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αυτό τον καιρό, δουλεύουμε σωστά και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Αν καταφέρουμε και σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι του Προμηθέα, νομίζω ότι θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet