«Φορά τα πράσινα» ο Θέμης Καρβουντζής του ΑΣΕΔ
Αθλητισμός

«Φορά τα πράσινα» ο Θέμης Καρβουντζής του ΑΣΕΔ

Παρελθόν από τη διοίκηση του Συλλόγου ΑΣΕ Δούκα και συγκεκριμένα από τη θέση υπευθύνου των τμημάτων Ακαδημιών του ΑΣΕΔ αποτελεί τις τελευταίες ημέρες ο Θέμης Καρβουντζής, ο οποίος δέχτηκε και αποδέχτηκε πρόταση συνεργασίας από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ιδρύει από την νέα αγωνιστική περίοδο δικές της ακαδημίες μπάσκετ με τον Θ. Καρβουντζή να αναλαμβάνει τη διαχείρισή τους, αποχωρώντας από τον ΑΣΕΔ «ύστερα από τέσσερα χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας», όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Για αυτή τη μεταγραφή του στους «πράσινους» ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση που κλήθηκα να πάρω καθώς έπρεπε να αφήσω το ΄σπίτι΄ μου… Είναι μία καινούργια πρόκληση και ευκαιρία στην οποία όλοι οι άνθρωποί μου στον Δούκα με στήριξαν και με βοήθησαν για να πάρω τη σωστή απόφαση. Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται και χιλιοειπωμένο, ο ΑΣΕΔ είναι οικογένεια… Δεν αισθάνομαι, λοιπόν, ότι φεύγω από την οικογένειά μου, απλώς ήρθε η ώρα  να την αποχωριστώ χωρίς να ξεχνώ τι μου προσέφερε αυτά τα χρόνια. Για αυτό, ό,τι έζησα θα με συντροφεύει και θα είναι πολύτιμο εφόδιο για τη συνέχεια. Νέο κεφάλαιο είναι η ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναικού, στο άθλημα που αγαπώ. Θα εργαστώ δίπλα σε ανθρώπους που επίσης αγαπούν πολύ το άθλημα και έχουν (απο)δείξει πως οι μικρές ηλικίες αθλητών και οι υποδομές ενός σωματείου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του…».

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Θέμη Καρβουντζή για την προσφορά του στον ΑΣΕΔ και παράλληλα του εύχεται καλή επιτυχία στον νέο «σταθμό» της καριέρας του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet