Β. Κόκκαλης: Νόμιμο & προς το δημόσιο συμφέρον το έργο της βιοκλιματικής
Ποιότητα Ζωής

Β. Κόκκαλης: Νόμιμο & προς το δημόσιο συμφέρον το έργο της βιοκλιματικής

Το έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης γειτονιών του Αμαρουσίου πραγματοποιείται στο πλαίσιο των αρχών της νομιμότητας και της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος, όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βασίλης Κόκκαλης, απαντώντας σε σχετική παρέμβαση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Αμαρουσίου Μαίρης Διακολιού (Παρέμβαση Μ. Διακολιού για Φραγκοκλησιάς & βιοκλιματική αναβάθμιση).

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος σημειώνει:

Αναφορικά με την παρέμβασή σας για το έργο της Φραγκοκλησιάς και της Βιοκλιματικής αναφέρουμε και πάλι, όπως πολλάκις έχουμε τονίσει, πως η εκτέλεση όλων των δημοσίων έργων στον Δήμο μας πραγματοποιείται πάντα στο πλαίσιο των αρχών της νομιμότητας και της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος, οι οποίες διέπουν τη δράση της δημόσιας διοίκησης και στις οποίες υπακούει απαρέγκλιτα η διοίκηση του Δήμου μας.

Για την απάντηση στα τεθέντα ερωτήματα, σας παραπέμπουμε στο από 6.9.2016 δελτίο Τύπου (σ.σ. Συνάντηση δημάρχου – συλλόγων για το έργο βιοκλιματικής αναβάθμισης) όπου αναφερόμαστε αναλυτικά και συγκεκριμένα στο ζήτημα, ανεξαρτήτως εάν επιλεκτικά απομονώσατε κάποιες φράσεις γενικού περιεχομένου προς δημιουργία εντυπώσεων.

Σε κάθε δε περίπτωση, τα θεσμικά ζητήματα συζητούνται από το κορυφαίο όργανο της διοίκησης του Δήμου μας, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, του οποίου είστε ενεργό μέλος, ως εκ τούτου έχετε κάθε δικαίωμα παρέμβασης κατά τις συνεδριάσεις του, ως ο νόμος ορίζει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet