Σπ. Σταθούλης: «Η σιωπή είναι χρυσός» κα Διακολιού
Ποιότητα Ζωής

Σπ. Σταθούλης: «Η σιωπή είναι χρυσός» κα Διακολιού

«Καλό είναι να μιλάμε όλοι, αλλά αυτοί που έχουν συνδέσει την ιστορία τους με τα αμαρτωλά χρόνια της πόλης του Αμαρουσίου, καλό είναι να δείχνουν αυτοσυγκράτηση» απαντά ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αμαρουσίου κι αναπληρωτής δημάρχου, Σπύρος Σταθούλης, στην ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Μαίρη Διακολιού αναφορικά με την τελευταία παρέμβαση της συμβούλου στο θέμα της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο «The Mall Athens».

Ειδικότερα, ο αντιδήμαρχος αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Η κα Διακολιού για άλλη μια φορά προσπαθεί να προβάλλει τον εαυτό της ως δήθεν αντιπολιτευόμενη, για θέματα τα οποία στο παρελθόν ως δημοτική σύμβουλος της προηγούμενης διοίκησης τα είχε επικροτήσει.

Θα παρακαλούσαμε την κα Διακολιού να αναφέρει δημόσια, τις ενέργειες, τις πράξεις και τις ενστάσεις της, προληπτικού χαρακτήρα, όταν κτιζόταν το Mall. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν έχει υποπέσει κάτι σχετικό στη δική μας αντίληψη, αφού αποτελούσε μέρος της διοίκησης Τζανίκου.

Η κα Διακολιού θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους προβολής της και όχι σε ζητήματα που είναι βαθύτατα εκτεθειμένη και συνυπεύθυνη.

Σήμερα, της προτείνουμε μέσα από ένα ενωτικό πλαίσιο, χωρίς να θέλει να δώσει χώρο στους «κρότους» και στο «δήθεν», να δείξει ένα άλλο πνεύμα, αυτό που οφείλουμε όλοι να έχουμε απέναντι στους πολίτες και στην πόλη.

Ο καταγγελτικός μόνο λόγος της, χωρίς ουσία και νόημα, δεν προσφέρει τίποτα πολύτιμο. Αντίθετα, οι προτάσεις που έχουν σχέση με την πραγματικότητα και όχι με ιδεοληψίες- ιδεολογίες γενικώς, θα ήταν πολύ χρήσιμες.

Εάν η κα Διακολιού δεν έχει καμία πρόταση για το συγκεκριμένο θέμα, που θα περιμένουμε να έχει, καλύτερα να σιωπά, γιατί όσο μιλά εκτίθεται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet