Ενότητα: Δεν έλαβε το ενωτικό μήνυμα διεκδίκησης από το Mall η κα Διακολιού
Ποιότητα Ζωής

Ενότητα: Δεν έλαβε το ενωτικό μήνυμα διεκδίκησης από το Mall η κα Διακολιού

Ότι δεν έλαβε το ενωτικό μήνυμα που προέκυψε από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αμαρουσίου για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Mall καταλογίζει στην ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Μαίρη Διακολιού η δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Η παράταξη, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Μαγιάκη, τονίζει ότι η δημοτική σύμβουλος εξαπολύει «αφορισμούς» ενώ αυτή την περίοδο είναι αναγκαίο δημοτική Αρχή και Δημοτικό Συμβούλιο να διεκδικήσουν από κοινού από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του ακινήτου και το κράτος τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την πόλη.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, της οποίας μέλος ήταν μέχρι πρότινος η κα Μ. Διακολιού, σημειώνει:

Δεν έλαβε το μήνυμα για ενότητα η κα Μ. Διακολιού

Λυπούμεθα ειλικρινά που μετά από έναν περίπου μήνα δημόσιου διαλόγου για τη ΣΜΠΕ της «νομιμοποίησης» του Μall η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κα Μ. Διακολιού δεν έλαβε το μήνυμα που εξέπεμψαν οι συλλογικοί φορείς του Αμαρουσίου. 

Ότι δηλαδή η δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να επιχειρήσουν ενωμένοι να διεκδικήσουν αποτελεσματικά προς όφελος της πόλης να πάρουν από την επιχείρηση υψηλά αντισταθμιστικά οφέλη που θα βελτιώνουν συνέχεια την ποιότητα ζωής των πολιτών και από το κράτος αυτά που χρόνια τώρα χρωστάει στο Μαρούσι.

Ο καθένας φυσικά μπορεί να διατηρεί και να προβάλλει τις δικές του απόψεις σε μια προσπάθεια κοινής δράσης όλων των παρατάξεων.

Οι αφορισμοί και η λάσπη δεν συμβάλλουν στην κοινή υπόθεση.

Δεν είναι ώριμη πολιτική επιλογή. Συνιστούν μια αγωνιώδη προσπάθεια αυτοεπιβεβαίωσης και επικοινωνιακής προβολής. Έστω και τώρα καλούμε τη δημοτική σύμβουλο να αναθεωρήσει τη στάση της. 

Το απαιτεί η συγκυρία που για το Μαρούσι είναι ιστορική μετά την απόφαση 376/2014 του ΣτΕ.

Ίσως έτσι αποφύγει να ζητήσει για δεύτερη φορά συγγνώμη από τον Μαρουσιώτικο λαό για τις επιλογές της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet