Την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο Μαρούσι προωθεί ο Δήμος
Επιχειρήσεις – Αγορά

Την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο Μαρούσι προωθεί ο Δήμος

Πρόσκληση συνεργασίας πρόκειται να απευθύνει στους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς φορείς του Αμαρουσίου τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με στόχο την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην περιοχή και την ανάπτυξη της πόλης.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Δήμος Αμαρουσίου αποτελεί σημαντικό “κύτταρο” της επιχειρηματικότητας στην Αττική, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα. Φιλοξενεί εκατοντάδες μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού, αλλά και του δημόσιου τομέα που συνεισφέρουν με τις πολυποίκιλες δραστηριότητές τους στο ΑΕΠ της χώρας».

Στη συνάντηση που προγραμματίζεται θα βρεθούν κοντά η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, ο επιχειρηματικός κόσμος και, όπως σημειώνει ο Δήμος, όποιος άλλος επιθυμεί «να συμβάλλει στη νέα εποχή για την ανάπτυξη της πόλης και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Επιθυμία και επιδίωξή του δημάρχου Γιώργου Πατούλη είναι η αναζήτηση τρόπων ενίσχυσης του δεσμού ανάμεσα στον Δήμο Αμαρουσίου και στις  επιχειρήσεις της πόλης, ώστε να καταστεί πιο λειτουργική, πιο αποδοτική αυτή η συνύπαρξη. Και αυτό, γιατί, όπως ενημερώνει ο Δήμος, «αποτελεί υποχρέωση της διοίκησης η στήριξη της επιχειρηματικότητας σε μια εποχή που δοκιμάζεται, λόγω της παρατεταμένης ύφεσης στην Εθνική μας Οικονομία».

Με την ευκαιρία της επικείμενης συνάντησης ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δήλωσε:

«Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε όλους τους Συλλογικούς Φορείς, αλλά και μεμονωμένους εμπόρους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

»Τους δηλώνουμε ότι σύντομα θα λάβουν την ανοιχτή πρόσκλησή μας για μια εποικοδομητική συνάντηση που θα οργανώσουμε στο δημαρχείο, στις αρχές Οκτωβρίου.

»Εμείς  θα προσέλθουμε με συγκεκριμένες προτάσεις που πιστεύω ότι θα συνεισφέρουν, ώστε οι επιχειρήσεις που λειτουργούν στα όρια του Δήμου να διασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό περιβάλλον άσκησης των δραστηριοτήτων τους.

»Ωστόσο, πρόθεσή μας δεν είναι η οργάνωση κάποιας εκδήλωσης κουραστικού μονολόγου για επικοινωνιακές εντυπώσεις. Θέλουμε ουσιαστικό διάλογο με απτά αποτελέσματα και με αμοιβαίο όφελος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet