Εγκαίνια για το κατάστημα της Leroy Merlin στο Μαρούσι
Επιχειρήσεις – Αγορά

Εγκαίνια για το κατάστημα της Leroy Merlin στο Μαρούσι

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος Leroy Merlin στο Μαρούσι, ενώ η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του θα γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Η Leroy Merlin, η οποία δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005, έχει υλοποιήσει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 150 εκατ. ευρώ, ενώ απασχολεί σήμερα στην Ελλάδα 976 εργαζόμενους με μέσο όρο ηλικίας τα 35 έτη.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Λ. Κηφισιάς 73, στην περιοχή «Δαχτυλίδι», διαθέτει 350 θέσεις πάρκινγκ, κόστισε 30 εκατ. ευρώ, εκτείνεται σε 9.000 τ.μ. και περιλαμβάνει τμήματα διακόσμησης, κήπου, τεχνικών λύσεων και projects.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας στους διοργανωτές και υπεύθυνους της γαλλικής εταιρείας θερμές ευχές για «κάθε επιτυχία» στο έργο τους.

«Οι καλές ειδήσεις μέσα από το Επιχειρείν συνεχίζονται από το Μαρούσι. Η ανάπτυξη της χώρας θα γίνει μέσα από παρόμοιες προσπάθειες. Το νέο κατάστημα Leroy Merlin αποτελεί δυνατή επένδυση στο Δαχτυλίδι Αμαρουσίου» σημείωσε ο κ. Γ. Πατούλης.

Στην τελετή παρέστησαν, επίσης, ο πρέσβης της Γαλλίας Κριστόφ Σαντεπί, στελέχη γαλλικών εταιρειών που επιχειρούν στην Ελλάδα, προμηθευτές της εταιρείας και εργαζόμενοι της επιχείρησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet