Συγχαρητήρια Γ. Πατούλη στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Γ. Πατούλη στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης στους νέους και στις νέες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ευχόμενος σε όλους να ευοδωθούν τα όνειρα και οι προσδοκίες τους.

Ειδικότερα στο μήνυμά του ο κ. Γ. Πατούλης σημειώνει:

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα για όλους εσάς τους μαθητές και τις μαθήτριες, καθώς με την επιτυχία σας στις πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ανοίγετε ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας.

Σας συγχαίρω από καρδιάς τον καθένα χωριστά για την εξαιρετική αυτή κατάκτηση, αποτέλεσμα της επίπονης προσπάθειας και της απαρέγκλιτης προσήλωσης στον στόχο σας.

Σας διαβεβαιώνω ότι η επιτυχία σας μας έκανε υπερήφανους όλους και πρωτίστως τους γονείς και τους καθηγητές σας που στήριξαν τον ωραίο αυτό αγώνα για την επιτυχία.

Εσείς, τα παιδιά μας, που προσπαθήσατε και δεν τα καταφέρατε αυτή τη χρονιά, τίποτε δεν τελείωσε. Το μέλλον σας ανήκει, με αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σας και ανοικτούς ορίζοντες.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους «καλή επιτυχία», να ευοδωθούν τα όνειρα και οι προσδοκίες σας για να οικοδομήσετε ένα καλύτερο αύριο για εσάς και την πατρίδα μας.

Εσείς είστε το μέλλον και σ΄ εσάς προσβλέπουμε για μια καλύτερη Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet