Συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Μαρούσι
Κοινωνία

Συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Μαρούσι

Λίγο πριν το σχολικό κουδούνι χτυπήσει, ο Δήμος Αμαρουσίου οργανώνει δράση με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, ώστε να μην λείψουν από κανέναν μαθητή όσα χρειάζεται για το σχολείο.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται, όπως ενημερώνει ο Δήμος, με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες, τους τοπικούς συλλόγους και φορείς, τους καταστηματάρχες και τις επιχειρήσεις, να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας υποστήριξης των  ευπαθών οικονομικά και κοινωνικά οικογενειών της πόλης, εκφράζοντας και σε αυτή την περίπτωση την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη τους.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου θα υποδέχεται τις προσφορές των πολιτών σε σχολικά είδη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 10:00 το πρωί έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι, στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης (Σουρή 7 & Πλαστήρα, όπισθεν Δημοτικού Γυμναστηρίου «Σπύρου Λούη»). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8020861.

Τα σχολικά είδη που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες είναι: Τσάντες για όλες τις ηλικίες, τετράδια, σχολικά βοηθήματα, γραφική ύλη, χρώματα, μαρκαδόροι, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένας μαθητής στο σχολείο.

Οι προσφορές που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία σε οικογένειες πολιτών του Δήμου που είναι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών αυτού, με προτεραιότητα στις πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet