Μεγαλύτερη από ποτέ η συμμετοχή στην 24η Δράση Διάθεσης Προϊόντων
Κοινωνία

Μεγαλύτερη από ποτέ η συμμετοχή στην 24η Δράση Διάθεσης Προϊόντων

Με σύμμαχο τoν καλό καιρό, εκατοντάδες καταναλωτές έκαναν τις αγορές τους από τη μεγάλη ποικιλία αγροτικών προϊόντων, που διατέθηκαν στην 24η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.

Οι δράσεις διάθεσης αγροτικών προϊόντων, τα οποία, όπως ενημερώνει ο Δήμος, είναι αρίστης ποιότητας και στην καλύτερη δυνατή τιμή, που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων, συνεχίζεται με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, με στόχο την έμπρακτη στήριξη των νοικοκυριών της πόλης, καθώς και των Ελλήνων παραγωγών.

Στη δεύτερη αυτή φθινοπωρινή δράση της φετινής περιόδου, 49 εγχώριοι παραγωγοί προσέφεραν περισσότερα από 170 προϊόντα, με την ανταπόκριση των καταναλωτών να ξεπερνά σε συμμετοχή κάθε προηγούμενη δράση, ώστε σε σύντομο χρονικά διάστημα να εξαντληθούν εποχικά και βασικά προϊόντα, όπως λάδι, μέλι, αλεύρι, ρόδια κ.α.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετείχαν στη δράση επελέγησαν, σύμφωνα με τον Δήμο, βάσει των ελέγχων και των πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους.

Καταναλωτές και παραγωγοί εξέφρασαν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για την αποτελεσματική και έμπρακτη  υποστήριξή του, ενώ συνεχάρησαν επίσης τον υπεύθυνο για την υλοποίηση της δράσης κ. Παντελή Τσιτσιμπάση για την άψογη οργάνωση και τάξη.

Στη δράση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Ρένα Χαλιώτη και ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Η επόμενη, εορταστική Χριστουγεννιάτικη, δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet