Επέστρεψαν οι μαθητές του 4ου Λυκείου Αμαρουσίου που είχαν «εγκλωβιστεί» στην Κρήτη
Κοινωνία

Επέστρεψαν οι μαθητές του 4ου Λυκείου Αμαρουσίου που είχαν «εγκλωβιστεί» στην Κρήτη

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με επιστολή του προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, του εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημά του να μεταφερθούν οι μαθητές του 4ου Λυκείου Αμαρουσίου και οι τρεις συνοδοί τους  με αεροπορική πτήση στην Αθήνα από τα Χανιά, όπου βρισκόταν για πενταήμερη σχολική εκδρομή και οι οποίοι λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ναυτεργατών αδυνατούσαν να επιστρέψουν.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ σε επικοινωνία που είχε με τον υπουργό του μετέφερε την αγωνία των οικογενειών των 44 μαθητών, καθώς είχε δοθεί και νέα παράταση στην απεργία της ΠΝΟ.

Η ταλαιπωρία των μαθητών και των συνοδών τους, αλλά και η αγωνία των οικογενειών τους είχε αίσιο τέλος, καθώς με παρέμβαση του κ. Κουρουμπλή δόθηκε λύση στο πρόβλημα και σήμερα μαθητές και συνοδοί επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Επίσης, ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή για την ευαισθησία του, αλλά και την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα να μεταφερθούν οι περίπου 1.500 μαθητές που είχαν εγκλωβιστεί στην Κρήτη, με την εξασφάλιση δωρεάν αεροπορικών πτήσεων, μετά από συνεννόηση με τα συναρμόδια υπουργεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet