Τα έργα στη Ν. Λέσβο ανέφερε ο Γ. Πατούλης στην κοπή πίτας του τοπικού Συλλόγου
Κοινωνία

Τα έργα στη Ν. Λέσβο ανέφερε ο Γ. Πατούλης στην κοπή πίτας του τοπικού Συλλόγου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, στην  εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία μελών και φίλων.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου αντάλλαξε ευχές με τους παριστάμενους για το νέο έτος, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις για ζητήματα που του έθεσαν οι κάτοικοι της περιοχής, αναφερόμενος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «στα σημαντικά έργα που έχουν προγραμματισθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη, έργα που απασχολούσαν τους κατοίκους για πολλές δεκαετίες και τα οποία επιτέλους γίνονται πραγματικότητα».

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης τόνισε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο απορροής των ομβρίων υδάτων, ενώ προγραμματίζεται η άμεση δέσμευση χρηματικού ποσού για την αγορά του οικοπέδου επί της οδού Τερπάνδρου, προκειμένου να ανεγερθεί νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός που θα καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών που διαμένουν στην περιοχή.

Επίσης ανέφερε ότι θα ενισχυθεί η λεωφορειακή γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας για τη Νέα Λέσβο, εξαιτίας της μεγάλης απόστασης της περιοχής από το κέντρο της πόλης, προσθέτοντας ότι προγραμματίζεται η ανανέωση του στόλου της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Μίλησε επίσης για την πρόσφατη κατασκευή αντιολισθητικού ασφαλτοτάπητα στην επικίνδυνη στροφή στην οδό Σαπφούς από όπου διέρχονται πολλά Ι.Χ. οχήματα και τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, ενώ όσον αφορά στην οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς υπογράμμισε ότι η οριοθέτηση έχε γίνει ήδη και σύντομα θα ολοκληρωθεί η διευθέτησή του, βάσει της οποίας δημιουργούνται διαδρομές πρασίνου, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Επιπλέον συνεχάρη  τα μέλη και  τους φίλους του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Σύλλογο της Νέας Λέσβου και προσωπικά την πρόεδρο Ρένα Χαλιώτη για την έμπρακτη προσφορά στα ζητήματα που αφορούν στο Μαρούσι, και κυρίως στην προστασία του περιβάλλοντος και του πρασίνου της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet