Ποσότητα αθλητικών ειδών παρέδωσε στον Δήμο Αμαρουσίου ο Αγγ. Κορωνιός
Κοινωνία

Ποσότητα αθλητικών ειδών παρέδωσε στον Δήμο Αμαρουσίου ο Αγγ. Κορωνιός

Μεγάλη ποσότητα αθλητικών ειδών σε υποδήματα και ρουχισμό παρέδωσε στον δήμαρχο Αμαρουσίου, πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη ο διεθνής παίκτης του μπάσκετ και ιδιοκτήτης της αλυσίδας αθλητικών ειδών  Spor_Tech Άγγελος Κορωνιός, κατά τη συνάντησή τους την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Τα αθλητικά είδη συγκεντρώθηκαν στο υποκατάστημα που εδρεύει στο Μαρούσι, από πολίτες του Αμαρουσίου που συνεισέφεραν στη δράση που έχει αναλάβει η εταιρεία για τη συγκέντρωση αθλητικών ειδών καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ευάλωτων οικογενειών.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου υποδεχόμενος στο γραφείο του τον κ. Κορωνιό του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για τη συνεισφορά του στην πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί από τον Δήμο Αμαρουσίου με την υποστήριξη του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς  για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών, καθώς και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «για την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά του ως παράγοντας του αθλητισμού προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Από την πλευρά του ο κ. Κορωνιός ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη συνεργασία που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο για την ενίσχυση των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, με τη διαβεβαίωση ότι «αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί για όσο χρόνο είναι αναγκαία», συγχαίροντας παράλληλα τον δήμαρχο Αμαρουσίου για «το σημαντικό κοινωνικό έργο του από τις θέσεις που υπηρετεί».

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet