Πίτα με… παράπονα από τον Σύλλογο Εργατικών Πολυκατοικιών
Κοινωνία

Πίτα με… παράπονα από τον Σύλλογο Εργατικών Πολυκατοικιών

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Εργατικών Πολυκατοικιών Αμαρουσίου “Ο Άγιος Κωνσταντίνος”, ο οποίος, σε σχετική ανακοίνωσή του μετά την εκδήλωση, αναέρετεαι στην απουσία εκπροσώπων του Δήμου αλλά και των δημοτικών παρατάξεων (πλην της Ενότητας Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι) από την εκδήλωσή του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Την Κυριακή 31/01/2016, στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του ΚΑΠΗ των Εργατικών Πολυκατοικιών, ο Σύλλογός μας «Άγιος Κωνσταντίνος» έκοψε την πίτα του για το 2016.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Ψάλτη Κατερίνα, Κούκουζας Πέτρος, Κουτσουβέλης Δημήτρης και Διακολιού Μαρία, εκπροσωπώντας τη δημοτική παράταξη «Ενότητα Ανατροπή και ΄Εργο για το Μαρούσι”, καθώς επίσης και ο φίλος του Συλλόγου μας κ. Αδαμόπουλος Θέμης, πρόεδρος του περιβαλλοντικού Συλλόγου «Η Κασταλία».

Η διοίκηση του Δήμου και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις «έλαμψαν» με την απουσία τους. Το γεγονός αυτό βέβαια σχολιάστηκε αρνητικά από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και εύχεται υγεία και ειρήνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet