Συνεχίζει η Μ. Διακολιού τον «πόλεμο» ανακοινώσεων για το πάρκινγκ
Κοινωνία

Συνεχίζει η Μ. Διακολιού τον «πόλεμο» ανακοινώσεων για το πάρκινγκ

Δεν έληξε, ως φαίνεται, ο «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακολιού και της δημοτικής Αρχής για την υπόθεση του υπόγειου χώρου στην οδό Χατζηαντωνίου (στο σούπερ μάρκετ Α-Β), όπου πρόσφατα ανακαλύφθηκε το πτώμα μίας δολοφονημένης γυναίκας.

Τώρα, η αντιπαράθεση έχει μεταφερθεί στο κατά πόσο ο χώρος θα έπρεπε να είναι ή όχι προσβάσιμος στους πολίτες, με την κα Μ. Διακολιού στη νέα ανακοίνωσή της να αναφέρει:

Σχετικά με τη (μη) απάντηση του δημάρχου στη δεύτερη ανακοίνωσή μου, αναφορικά με το δημοτικό πάρκινγκ στην οδό Χατζηαντωνίου, απαντώ:

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΑΝΟΗΣΙΑ

Ο κ. δήμαρχος αποδύεται σε ανόητες ύβρεις, κατά άλλη προσφιλή του συνήθεια, αντί να δώσει απάντηση στο απλούστατο θέμα που του έθεσα:

Ο δημοτικός χώρος, για λόγους ασφαλείας των πολιτών, ή θα έπρεπε να είναι φωτισμένος αν θα ήταν προσβάσιμος ή θα έπρεπε να μην είναι προσβάσιμος, αφού δεν ήταν φωτισμένος. Κι αυτά, ανεξαρτήτως του εγκλήματος που επιμένει να το αναφέρει, προφανώς μόνο και μόνο για να το καπηλευθεί, ενώ είναι προφανές ότι δεν έχει σχέση με το ζήτημα.

Ο κ. δήμαρχος, λοιπόν, επέλεξε ο χώρος να είναι και προσβάσιμος, και σκοτεινός… Και μετά μιλάει για ανευθυνότητα και ασχετοσύνη! Μάλλον εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια…

Εννοείται, λοιπόν, ότι δεν πρόκειται να βγάλει άλλη ανακοίνωση… Δεν έχει τίποτα να πει!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet