Η Ενότητα «έδειξε την έξοδο» στη Μαίρη Διακολιού
Πολιτική

Η Ενότητα «έδειξε την έξοδο» στη Μαίρη Διακολιού

Εκτός της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, τέθηκε η κα Μαίρη Διακολιού.

Στην επιστολή της παράταξης, την οποία υπογραφούν τόσο ο επικεφαλής, όσο και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, γίνεται λόγος για «αντιδεοντολογική», «αντιθεσμική» και «απαξιωτική» στάση της δημοτικής συμβούλου και για ανάπτυξη εκ μέρους της «προσωπικών τακτικών αυτοπροβολής», οι οποίες δημιούργησαν «ανώφελες αντιπαλότητες» και «εσωστρέφεια».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Κατά τη συνεδρίαση της 9-5-2016 η δημοτική ομάδα της παράταξης, με παρόντες τον επικεφαλής αυτής Λ. Μαγιάκη και  τους δημοτικούς συμβούλους  Ηλ. Γιαννακάκο, Αικ. Ψάλτη, Π. Κούκουζα, Δ. Κουτσουβέλη και  απούσα  την κα Μ. Διακολιού, αν και ειδοποιήθηκε εγγράφως, αποφασίσθηκε ομόφωνα ότι  η κα Μ. Διακολιού, μετά την ουσιαστική αυτονόμησή της και την αντιθεσμική, αντιδεοντολογική και απαξιωτική στάση της έναντι του επικεφαλής και όλων των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων, έθεσε εαυτόν εκτός της δημοτικής παράταξης.

Η κα Μ. Διακολιού δεν συμμετείχε ομοίως στη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας την 26-4-2015, αν και είχε επίσης εγκαίρως ειδοποιηθεί, ως επίσης δεν προσήλθε σε συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής της παράταξης στις 23-4-2016 στην οποία εκλήθη.

Οι ενέργειες αυτές της κας Μ. Διακολιού έρχονται σε συνέχεια παρεμβάσεων τόσο της δημοτικής ομάδας όσο και του επικεφαλής αυτής το τελευταίο διάστημα στις οποίες είχε επισημανθεί στην κα Μ. Διακολιού ότι η άρνηση συμμετοχής της στα όργανα της παράταξης για την επίλυση των όποιων προβλημάτων είχαν δημιουργηθεί, η πρακτική της εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, η ανάπτυξη εκ μέρους της προσωπικών τακτικών αυτοπροβολής, δεν συνάδει με τις αρχές της συλλογικότητας και της εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, δημιουργεί ανώφελες αντιπαλότητες, ωθεί την παράταξη στην εσωστρέφεια και εν τέλει δυσκολεύει το έργο της παράταξης συνολικά.

Την απόφαση μας αυτή την αφήνουμε στην κρίση όλων των μελών και φίλων, των ψηφοφόρων της παράταξης και όλου του Μαρουσιώτικου λαού.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Λ. Μαγιάκης, Ηλ. Γιαννακάκος, Αικ. Ψάλτη, Π. Κούκουζας, Δ. Κουτσουβέλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet