Απαντήσεις Μ. Διακολιού για χάρτη και υπογειοποίηση σταθμού ΗΣΑΠ
Ποιότητα Ζωής

Απαντήσεις Μ. Διακολιού για χάρτη και υπογειοποίηση σταθμού ΗΣΑΠ

Διατηρείται η ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακολιού και του γραφείου Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, με αφορμή αφ΄ ενός τον ελληνικό χάρτη που παρουσιάστηκε σε πρόσφατο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) κι αφ΄ ετέρου στην πρόταση της συμβούλου για υπογειοποίηση του ηλεκτρικού σταθμού του ΗΣΑΠ ως «αντίπραξη» στο έργο κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης.

Η κα Μ. Διακολιού προχώρησε στην έκδοση δύο νέων ανακοινώσεων, απαντώντας σε αντίστοιχα δελτία Τύπου του γραφείου Τύπου του Δήμου.

Για το μεν θέμα του χάρτη, η σύμβουλος κατηγορεί τον δήμαρχο και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ότι «αρνείται να καταδικάσει το λάθος» στον παρουσιαζόμενο χάρτη (σ.σ.: ο χάρτης παρουσίαζε ελλείψεις σε ό,τι αφορά στην παρουσίαση όλων των γεωγραφικών περιοχών της χώρας)

Αναφορικά με την πρόταση υπογειοποίησης, η κα Μ. Διακολιού αρνείται τη σύνδεση που επιχείρησε ο δήμαρχος με αντίστοιχη πρόταση του πρώην δημάρχου Π. Τζανίκου, χρεώνοντας παράλληα τον κ. Γ. Πατούλη για έλλειψη οράματος για την πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet