Δήμος Αμαρουσίου: Η κα Διακολιού δεν θέλει ν΄ ανασάνει η τοπική αγορά;
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δήμος Αμαρουσίου: Η κα Διακολιού δεν θέλει ν΄ ανασάνει η τοπική αγορά;

Τα συμφέροντα των ιδιοκτητών των μεγάλων εμπορικών κέντρων που δεν θέλουν ισχυρές τοπικές αγορές στηρίζει η πολιτική της δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακουλιού σύμφωνα με τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου.

Με την υπογειοποίηση του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου και χωρίς πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης θα πεθάνει η τοπική αγορά και θα εκμηδενιστούν οι αξίες των ακινήτων του Κέντρου του Αμαρουσίου, όπως τονίζει η διοίκηση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Ποια συμφέροντα υπηρετεί πραγματικά η κα Διακολιού; 
Χωρίς Ηλεκτρικό Σταθμό και πάρκινγκ θα πεθάνει η τοπική αγορά και θα εκμηδενιστούν οι αξίες των ακινήτων του Κέντρου του Αμαρουσίου

Η πολιτική επιλογή της κας Διακολιού να υποστηρίζει αφενός ότι δεν χρειάζεται υπόγειος χώρος στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης, αφετέρου την ανάγκη υπογειοποίησης του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου είναι μια επιλογή καταστροφική για την πόλη, για την εμπορική της αγορά και για την αξία των περιουσιών των συμπολιτών μας.

Προφανώς το μοντέλο πόλης που οραματίζεται για το Μαρούσι η συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλος είναι το μοντέλο μιας πόλης που δεν θα διαθέτει ισχυρή τοπική αγορά και υποδομές που θα τη στηρίζουν. Μια πόλη που οι πολίτες της θα είναι υποχρεωμένοι να προσφεύγουν στα μεγάλα εμπορικά κέντρα που λειτουργούν στα όριά της για να κάνουν τις αγορές τους. Μια πόλη χωρίς μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με λιγότερες θέσεις απασχόλησης και με χαμηλές αξίες γης.

Αυτό το μοντέλο πόλης υπηρετεί η κα Διακολιού εδώ και χρόνια.

Ως δημοτική σύμβουλος της παράταξης Τζανίκου επέτρεψε να γίνουν οι πανάκριβες και καταστροφικές παρεμβάσεις με τους κυβόλιθους της περιόδου 2003-2004, που οδήγησαν στην απαξίωση του Εμπορικού μας Κέντρου. Επίσης, ως δημοτική σύμβουλος εκείνης της διοίκησης, επέτρεψε να γίνει την ίδια περίοδο στο Μαρούσι το μεγάλο πάρτι των κατασκευαστών, που μετέτρεψαν την πόλη μας από προάστιο σε τσιμεντούπολη.

Και σήμερα, ως δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης βάζει τον εαυτό της απέναντι σε κάθε προσπάθεια της σημερινής διοίκησης του Δήμου, να δώσει πνοή στην τοπική αγορά και αξία στις περιουσίες των δημοτών μας.

Αντί η κα Διακολιού να μιλά για σκοινιά και κρεμασμένους από αυτά, θα ήταν καλύτερα να μας εξηγήσει ποια πραγματικά συμφέροντα υπηρετεί με τις πολιτικές της θέσεις. Τα συμφέροντα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις τους, που αγωνίζονται να επιβιώσουν; Τα συμφέροντα των δημοτών μας που διαθέτουν ακίνητα στο Κέντρο; Ή τα συμφέροντα των ιδιοκτητών των μεγάλων εμπορικών κέντρων, που δεν θέλουν ισχυρές τοπικές αγορές;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet