Ήττα της Μεταμόρφωσης με 4-2 από τον Αίμο Πετρούπολης
Αθλητισμός

Ήττα της Μεταμόρφωσης με 4-2 από τον Αίμο Πετρούπολης

Κατώτερη των περιστάσεων η εμφανίστηκε η Μεταμόρφωση στο εκτός έδρας ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, με αντίπαλο τον Αίμο στην Πετρούπολη, όπου γνώρισε την ήττα με 4-2.

Η ομάδα των «Βορείων»… προδόθηκε από το άλλοτε δυνατό σημείο της, την άμυνα, όπως παραδέχεται ο σύλλογος στον λογαριασμό του στο facebook, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Από τη μια η απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών και από την άλλη τα παιδαριώδη λάθη των κεντρικών αμυντικών, οδήγησαν στο αρνητικό αποτέλεσμα, στην καθαρή ήττα! Στο β’ ημίχρονο, με τις αλλαγές που έγιναν, πάλεψε το παιγνίδι, όμως η ατυχία των επιθετικών για αναστροφή του σκορ δεν επέτρεψε στην ομάδα μας κάτι πιο αξιόλογο».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3΄ με τον Φίλιππο Ταλιούρα, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 16΄ και με τον Βασίλη Νικολάου έκαναν το 1-1. Και πάλι ο Φ. Ταλιούρας βάζει τον Αίμο μπροστά στο σκορ, με γκολ που σημειώνει στο 29΄, για να έρθει ο Βασίλη Δαρδαμάνης στο 45΄ να κάνει το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 71΄ ο Σταύρος Μαντζουράνης σημειώνει το 4ο γκολ για λογαριασμό της ομάδας της Πετρούπολης, ενώ στο 86΄ οι φιλοξενούμενοι σημειώνουν το τελευταίο γκολ του αγώνα, με τον Ζ. Καμαρά, με το οποίο μειώνουν το σκορ σε 4-2.

Σημειώνεται ότι η ομάδα της Μεταμόρφωσης είχε και δοκάρι με τον Σπανουδάκη.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, η ομάδα της Μεταμόρφωσης βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 1 βαθμό.

Για την ομάδα της Μεταμόρφωσης σκόραραν οι Νικολάου και Καμαρά.

Αγωνίσθηκαν οι Ιωαννίδης, Λαζάρου, Ευσταθίου, Βανδώρος, Κοκκινόπουλος, Λειτουργάκης, Λακουμέντας, Καμαρά, Βιδάκης, Μαντατζής, Νικολάου, ενώ έπαιξαν και οι Κίτσος, Σπανουδάκης και Λύγκος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Απόστολος Καραγεώργος, με βοηθούς τους Ηλία Τζαβέλλα και Ιωάννη Τράντα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet