Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Τατοΐου στον Δήμο Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Τατοΐου στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον ανισόπεδο κόμβο Τατοΐου στη ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας, λόγω εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, από την Τρίτη 2 έως το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιείται προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα του Α/Κ Τατοΐου της ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της χ/θ 18+770, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Μεταμορφώσεως από 19:00 έως τις 06:30, ως εξής:

Α΄ φάση:

Κλάδος εξόδου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: Έξοδος από Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυση) – αριστερά στη Γέφυρα Λυκόβρυσης – δεξιά στην οδό Ερμού, εν συνεχεία στην παράλληλη βοηθητική οδό του αυτοκινητόδρομου – αριστερά στην οδό Λυκοβρύσεως – δεξιά στην οδό Χλόης, μέχρι την οδό Τατοΐου.

Β΄ φάση:

Κλάδος εισόδου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: Οδός Τατοΐου – δεξιά στην οδό Χλόης – αριστερά στην οδό Λυκοβρύσεως-δεξιά στην παράλληλη βοηθητική οδό του αυτοκινητόδρομου – δεξιά στην οδό Ερμού – αριστερά στη Γέφυρα Λυκόβρυσης και εν συνεχεία στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί τους οδηγούς οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet