«Σίφουνας» στο Ρουφ ο Χολαργός «καθάρισε» την πρόκριση με 3-0
Αθλητισμός

«Σίφουνας» στο Ρουφ ο Χολαργός «καθάρισε» την πρόκριση με 3-0

Σαν… σίφουνας πέρασε ο Χολαργός από το Ρουφ, νικώντας τον τοπικό ΠΑΟ με 3-0 και παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Έχοντας τον Καρρά σε κορυφαία μέρα, η ομάδα των «Βορείων» επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της στον αγώνα. Ήδη, στο 20΄ ο συγκεκριμένος παίκτης, εκμεταλλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Κουνάδη, κάνοντας το 0-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 52΄ ήταν η σειρά του Ντζαβίδα να παραβιάσει την εστία του ΠΑΟ, με πολύ όμορφο γυριστό σουτ, γράφοντας το 0-2. Τον… επίλογο έγραψε στο 74΄ ο Χρήστος Κατσαρός, που μετά από έξοχο «σερβίρισμα» του Ρίζου, έστειλε με πλασέ για τρίτη φορά στα δίχτυα του Κουνάδη.

Λίγο νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει πέναλτι για μαρκάρισμα του Φωτόπουλου μέσα στην περιοχή, το οποίο δεν δόθηκε, ενώ στο 84΄ με τον Χίσο προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ, αλλά οι αμυντικοί του Χολαργού έδιωξαν την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Νταουτάι σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Αγραφιώτη, ενώ στο 86΄ ο ίδιος παίκτης σούταρε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Σημειώνεται ότι από το 80΄ η ομάδα του ΠΑΟ αναγκάστηκε να παίζει με 10 παίκτες, καθώς τραυματίστηκε ο Φωτόπουλος, αλλά η ομάδα είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές της.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Καραμπάς (69΄ Χίσο), Μεμάς (37΄ Σαμαράς), Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Χατζηγιαννακός, Φωτόπουλος, Ασλανίδης, Σκεύη (46΄ Μπεκατώρος), Νταουτάϊ, Κοτούλιας.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Αγραφιώτης, Καζάκος, Θεοφ. Κατσαρός, Καταϊβάτης, Χρόνης, Λύρας, Καρράς (69΄ Χρ. Κατσαρός), Τζέλης, Ρίζος (83΄ Ακάσογλου), Πλεμένος, Ντζαβίδας (82΄ Καλαντζής).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet