Ήττα με 2-0 για τον Νεοπεντελικό στη Β΄ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Ήττα με 2-0 για τον Νεοπεντελικό στη Β΄ ΕΠΣΑ

Δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα ο Νεοπεντελικός στην 1η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΑ (2ος όμιλος), η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ανώτερο Ιάσονα, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 2-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με κεφαλιά του Βασιλάκου, για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 34΄ με τον Αγγελόπουλο, ο οποίος στο 42΄ είχε ακόμη μια ευκαιρία να σκοράρει, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Μουτεβελή.  Από την πλευρά του, ο Νεοπεντελικός έφθασε στο γκολ με τον Τζήμα στο 27΄ ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Ιάσωνας: Τσαντές, Σακαρτζής, Γκίνι, Αγγελόπουλος (69’Λάχας), Βασιλάκος, Μιχαλόπουλος, Βασιλικός (63΄ Καλαμποκανάς), Μποδώνιας, Πατσιαβούρας, Γεγές, Σπυρόπουλος (77΄ Σωτηρόπουλος).

Νεοπεντελικός: Μουτεβελής, Φιλιππής, Τζήμας, Μπουλούκος, Τριανταφύλλου, Κολοβός, Σακελλίων (46΄ Τσώνης), Γεωργαντζέλης, Μαρουλίδης (77΄ Σ. Σαγματόπουλος), Κώτσης, Γ. Σαγματόπουλος (63΄ Παρασκευόπουλος)

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet