Στο 2-2 Απόλλων Χαλανδρίου και Νεοπεντελικός
Αθλητισμός

Στο 2-2 Απόλλων Χαλανδρίου και Νεοπεντελικός

Σωρεία χαμένων ευκαιριών, τέσσερα γκολ, ένα ισόπαλο αποτέλεσμα και παράπονα για τη διαιτησία είναι ο απολογισμός του μεγάλου παιχνιδιού που έγινε στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου, μεταξύ του Απόλλωνα Χαλανδρίου και του Νεοπεντελικού, για την τρίτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Το τελικό 2-2 αν και δίκαιο για τις δύο ομάδες, τις αφήνει ανικανοποίητες, με το Χαλάνδρι να έχει μετά από τρεις αγωνιστικές πέντε βαθμούς και ο Νεοπεντελικός δύο.

Ο Νεοπεντελικός θα μπορούσε να είχε ανοίξει πρώτος το σκορ, αλλά η προσπάθεια του Μαρουλίδη στο 25΄ «σκόνταψε» στο δοκάρι του Κτενιαδάκη. Τελικώς ήταν οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν πρώτοι μπροστά στο σκορ μετά από φάουλ του Μήτρου στο 53΄, αλλά οι «Νεοπεντελιώτες όχι μόνο αντέδρασαν στο 71΄ με κεφαλιά του Γεωργατζέλη, αλλά με τον ίδιο παίκτη στο 85΄ έκαναν την ολική ανατροπή και πήραν το προβάδισμα με 1-2. Τελικώς, ο Απόλλων «διέσωσε» το παιχνίδι στο 88΄, με τον Βλάχο να πιάνει την κεφαλιά και ο διαιτητής να κατοχυρώνει το γκολ, αν και οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή της εστίας.

 Διαιτητές: Όντος, Γεωργακόπουλος – Τσελίκος

Απόλλων Χαλανδρίου: Κτενιαδάκης, Βλάχος, Κανέλλος, Αντωνόπουλος (76’ Κούκος Α.), Κούκος Β., Κανδεράκης, Σταμάτης, Λυμπερόπουλος, Οικονομόπουλος, Μήτρου, Συγγρός (62’ Βεϊζάι)

Νεοπεντελικός: Πογιάννης, Σαγματόπουλος (13’ λ. τρ. Κάππος), Φιλιππής (76’ λ. τρ. Κοντογιάννης), Τριανταφύλλου, Μπουλούκος, Κολοβός (46’ λ. τρ. Σακελλίων), Παρασκευόπουλος, Γεωργατζέλης, Μαρουλίδης, Τσώνης, Κώτσης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet