Συντριβή του Νεοπεντελικού στο Π. Φάληρο με 6-0
Αθλητισμός

Συντριβή του Νεοπεντελικού στο Π. Φάληρο με 6-0

Δύσκολο απόγευμα πέρασε το Σάββατο 22/10, στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, ο Νεοπεντελικός για την πέμπτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων συνετρίβη από την τοπική ομάδα με σκορ 6-0 και παραμένει ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα, με μόλις δύο βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό με τον Χαράλαμπο Παπαπανδρέου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 27΄ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, έκανε ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης-Μοντεσάντο στο 32΄.

Στην επανάληψη, τον νέο γύρο σκοραρίσματος άνοιξε ο Κωνσταντινίδης στο 51΄, γράφοντας το 4-0, για να έρθει στο 70΄ ο Έκτωρ Βλάμης να σημειώσει το 5ο γκολ για την ομάδα του Π. Φαλήρου. Στο 72΄ ο Κωνσταντινίδης-Μοντεσάντο πέτυχε χατ τρικ, γράφοντας το τελικό 6-0.

Απέναντι στην ασφυκτική επικράτηση των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι είχαν να αντιτάξουν μόνο ένα δοκάρι του Κοντογιάννη στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ν. Τσαγκάρης, με βοηθούς τους Αγγ. Κολιάκο και Αλ. Χιόνη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Καραμαλίγκας, Βλάμης, Καραγιαλάνης (82΄ Λογοθέτης), Κοθράς, Λεκαράκος, Ασλανίδης, Παπανδρέου (65΄ Μεμπελίκας), Μαρούσης (75΄ Κέντρος), Γκιόλας, Ντόνε, Κωνσταντινίδης.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Πογιάνι, Φιλιππής (41΄ λ. τρ. Π. Μαρουλίδης), Τζήμας, Τριανταφύλλου, Μπουλούκος, Κολοβός, Κοντογιάννης, Γεωργαντζέλης, Κώτσης (67΄ Σακελλίων), Τσώνης, Παρασκευόπουλος (54΄ Κάππος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet