Έργα αποκατάστασης του παρκέ στο Κλειστό Ν. Πεντέλης
Αθλητισμός

Έργα αποκατάστασης του παρκέ στο Κλειστό Ν. Πεντέλης

Στο κλειστό των Μελισσίων συνεχίζει τις προπονήσεις της η ομάδα μπάσκετ της Πεντέλης, καθώς από 1η Ιουνίου ξεκίνησαν έργα αποκατάστασης στο παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Πεντέλης,

Το νέο παρκέ, όπως αναφέρει ο Σύλλογος στη σελίδα του στο facebook, θα είναι ό,τι πιο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο υπάρχει προδιαγραφών FIBA LEVEL 1,της εταιρείας SEICOM που κατασκεύασε το παρκέ του ΟΑΚΑ.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα αναφέρει:

Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου της ομάδας, με τον coach Κώστα Χαρτοματσίδη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση και τη διάθεση για δουλειά, των παικτών που συμμετέχουν. 

Οι προπονήσεις γίνονται πλέον στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσιών αφού έχουν ξεκινήσει ήδη με εντατικό ρυθμό οι εργασίες αντικατάστασης του παρκέ στο Κλειστό της Νέας Πεντέλης. Η διοίκηση του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ για τις διευκολύνσεις του στη χρήση του Γηπέδου.

Υπολογίζεται ότι η ομάδα θα επανέλθει στην έδρα της στις 10 Ιουλίου για να ολοκληρώσει εκεί τη μεταβατική περίοδο.

Σε ό,τι αφορά στη στελέχωση της ομάδας στόχος του coach Κώστα Χαρτοματσίδη και της διοίκησης είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της επιτυχημένης χρονιάς που μόλις τέλειωσε και να γίνουν δυο τρεις ποιοτικές και πολύ στοχευμένες προσθήκες έμπειρων αλλά και νεαρών ταλαντούχων παικτών . Παράλληλα και ανάλογα με το ταλέντο και τη δουλειά τους, θα προωθηθούν στην α’ ομάδα νεαροί παίκτες από τις υποδομές της ομάδας».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet