Σε συμμετοχή ντόπιων επιχειρηματιών σε διαγωνισμούς καλεί ο Δήμος Πεντέλης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Σε συμμετοχή ντόπιων επιχειρηματιών σε διαγωνισμούς καλεί ο Δήμος Πεντέλης

Τη συμμετοχή ντόπιων επιχειρηματιών στους διαγωνισμούς που προκηρύσσει καλεί ο Δήμος Πεντέλης, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο εμπορικός και ο επιχειρηματικός κόσμος των πόλεών μας προφανώς και αποτελεί το οικονομικό στήριγμα της οικονομικής τους ζωής και τον κύριο άξονα μείωσης της ανεργίας του δοκιμαζόμενου  Έλληνα.

Ο Δήμος Πεντέλης την παρούσα περίοδο προετοιμάζει τις προμήθειές του για την επόμενη χρονιά όπως κάθε χρόνο αναδεικνύοντας τους αναδόχους των διαγωνισμών που διενήργησε συνολικού ύψους προμηθειών περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000,00 ευρώ) και διαπιστώσαμε με λύπη τη μικρή συμμετοχή ντόπιων επιχειρηματικών στους διαγωνισμούς με ελάχιστους ντόπιους αναδόχους.

Με δεδομένα ότι πλέον ο Δήμος μας είναι ίσως ο καλύτερος καλοπληρωτής των υποχρεώσεών του και με βάση την κυρίαρχη θέληση και υποχρέωσή του να στηρίζει την τοπική οικονομία παρακαλούμε σε πλήρη και συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο Γραφείο Προμηθειών να δρομολογήσετε τη συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς προμηθειών του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και ενημέρωση μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια υπάλληλο κα Αναστασία Μυλωνά, στον αριθμό τηλεφώνου 213 2050070.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet