Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στον χώρο του ΚΑΠΗ.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, την ανάγκη ύπαρξης τέτοιων χώρων όπως ο χώρος του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης, «γεμάτων από ανθρώπους που θα βρουν εκεί αποκούμπι» και ότι «στη διοίκηση του, κέντρο θα είναι πάντα ο Άνθρωπος».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Γεώργιος Μουαμελετζής, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ Άγγελος Παλαιοδήμος, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Ελευθέριος Κιτσούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Λευτέρης Κοντουλάκος και Βλάσσης Σιώμος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Εύη Ευαγγελίου, η υπεύθυνη αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης Αγνή Ζώη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet