Αρχαιρεσίες στον νεοσύστατο Σύλλογο Ανέγερσης Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ – Πρ. Ηλία
Κοινωνία

Αρχαιρεσίες στον νεοσύστατο Σύλλογο Ανέγερσης Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ – Πρ. Ηλία

Αρχαιρεσίες στον νεοσύστατο Σύλλογο Αδελφότητας Ανέγερσης Αποπεράτωσης του Ενοριακού Ναού της Δ.Κ. Πεντέλης Αγίου Σεραφείμ – Προφήτη Ηλία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016.

Εξελέγησαν:

  • Πρόεδρος: Δημήτριος Μπουκουβάλας.
  • Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Ραφτόπουλος.
  • Γραμματέας: Περικλής Γιαννιός.
  • Ταμίας: Βασίλης Σαμέλης.
  • Μέλος: Κωνσταμτίνος Μωραΐτης.

Στις αρχαιρεσίες παρέστη  και μίλησε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι «είναι καιρός πλέον με τη δημιουργία αυτού του φορέα και τη στελέχωσή του με τα τόσο αξιόλογα πρόσωπα του Διοικητικού του Συμβουλίου να προωθηθεί η κατασκευή του Ιερού Ναού».

Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ότι ο Δήμος, αλλά και εκείνος προσωπικά θα είναι βασικοί αρωγοί αυτής της προσπάθειας κυρίως στην κατεύθυνση εξασφάλισης χρηματοδοτήσεων από χορηγίες.

«Ήδη έχουμε τις πρώτες χρηματοδοτικές προσφορές για το έργο και προωθείται από το Διοικητικό Συμβούλιο η βασική αρχική εργασία που είναι ο πλήρης και διεξοδικός έλεγχος της στατικότητας της υφιστάμενης υποδομής», τόνισε.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο δήμαρχος Πεντέλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Συλλόγου, ζήτησε την ηθική και υλική βοήθεια όλων των Πεντελιωτών και δήλωσε παρών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet