Ενθουσίασε η βραδιά οπερέτας στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων
Πολιτισμός

Ενθουσίασε η βραδιά οπερέτας στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων η εξαιρετική εκδήλωση του Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης, σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και την τετραφωνική χορωδία, με θέμα «Οπερέτα».

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία και αναφορά στην εκδήλωση ο πρόεδρος των Πελοποννησίων Νικόλαος Καμπέρης και στη συνέχεια η τετραφωνική χορωδία, που πάντα εκπλήσσει το κοινό με τις πρωτότυπες και ποιοτικές μουσικές εκδηλώσεις, με καλεσμένους αυτή τη φορά και επαγγελματίες της Λυρικής Σχολής, γέμισε τη βραδιά με νοσταλγικούς σκοπούς εποχής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης ο οποίος μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του τόνισε ότι «Ο Σύλλογος των Πελοποννησίων έχει αναδείξει πολιτιστικά θέματα και έχει δρομολογήσει κινήσεις που μας κάνουν υπερήφανους. Σας ευχαριστούμε γι΄ αυτές  τις επιλογές σας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης  οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο τοπικός αντιδήμαρχος Ηλίας Τσουχνικάς, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μούστρης, η πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρυσούλα Ντούρη, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Αγνή Ζώη, ο τοπικός σύμβουλος Γεώργιος Μαγιάτης, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου της Δ.Κ. Μελισσίων Κική Μπάρα, φορείς του Δήμου Πεντέλης καθώς και πλήθος κόσμου ασφυκτιώντας και χειροκροτώντας σε ένα κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet