«Δίδυμοι Θρύλοι» στο Cine Plakentia Vintage
Πολιτισμός

«Δίδυμοι Θρύλοι» στο Cine Plakentia Vintage

Η ταινία «Δίδυμοι Θρύλοι» προβάλλεται το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στο Cine Plakentia Vintage, από τις 20:00 έως τις 22:00, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη (Τέρμα Λόρδου Βύρωνος).

«Δίδυμοι Θρύλοι» στο Cine Plakentia VintageΤη σκηνοθεσία της έγχρωμης γκανγκστερικής ταινίας, αγγλικής παραγωγής 2015 και διάρκειας 131΄, υπογράφει ο Μπράιαν Χέλγκελαντ και πρωταγωνιστούν οι Τομ Χάρντι,Έμιλι Μπράουνινγκ, Πολ Μπέτανι, Ντέιβιντ Θιούλις, Τάρον Έγκερτον.

Η ιστορία των πιο διάσημων μαφιόζων της Βρετανίας, του Ρέτζι και του Ρόνι Κρέι, που μεσουράνησαν στο Λονδίνο της δεκαετίας του ΄60. Ο Ρόνι μόλις αποφυλακίστηκε και τα δύο αδέρφια βρίσκονται αντιμέτωπα με τον Τσάρλι Ρίτσαρντσον και τη συμμορία του για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους. Ο κόσμος τους αντιμετωπίζει ως εξέχουσες προσωπικότητες, κινούνται στα σαλόνια των ανώτερων κοινωνικών τάξεων, ενώ η επιρροή τους φτάνει μέχρι τα ανώτερα κλιμάκια του βρετανικού κατεστημένου. Τίποτα δεν τους σταματά.

Τιμή εισόδου: 6 ευρώ.

Περιορισμένες θέσεις καθισμάτων. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 6133893.

Ένας τυχερός θεατής θα κερδίσει ένα φόρεμα από τα «vfashion».

Τις ημέρες και ώρες των προβολών θα λειτουργεί στους χώρους του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας κυλικείο υπό την επιμέλεια του «Παλιάτσου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet