Π.Ο. Ψυχικού: Κάθε αγώνας εντός κι ένας φόρος τιμής στις αξίες του συλλόγου
Αθλητισμός

Π.Ο. Ψυχικού: Κάθε αγώνας εντός κι ένας φόρος τιμής στις αξίες του συλλόγου

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού, ενόψει του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυσή του το 1926, αποφάσισε να αφιερώσει τους εντός έδρας αγώνες του φετινού πρωταθλήματος της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου στους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή και αποτέλεσαν μέρος της ένδοξης ιστορίας του.

Η ενέργεια αυτή είναι η πρώτη στη σειρά των ενεργειών της διοίκησης για τον εορτασμό των 90 χρόνων, «γιατί νιώθουμε την ευθύνη, την ανάγκη και το ηθικό βάρος να αποδώσουμε ελάχιστο φόρο τιμής στα πρόσωπα που διαδραμάτισαν ιδιαίτερο ρόλο στην ύπαρξη και την πορεία του συλλόγου μας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Η σημαντικότητα της προσφοράς αυτών των προσώπων ήταν πολυδιάστατη σημειώνει ο ΠΟΨ, καθώς:

Ανέδειξαν και έκαναν διάσημη την περιοχή του Ψυχικού στο πιο δημοφιλές άθλημα παγκοσμίως, το ποδόσφαιρο, αφού για μακρό διάστημα τότε η ομάδα του ΠΟΨ αγωνίζονταν στη σημερινή Β’ Εθνική κατηγορία.

Αποτέλεσαν το παράδειγμα για τα νεώτερα παιδιά της περιοχής, ενισχύοντας την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες, λόγω του σπουδαίου χαρακτήρα τους.

Ενέπνευσαν τους νεώτερους που πήραν σήμερα τη σκυτάλη, έχοντας το χρέος να την φθάσουν όσο πιο μακριά και όσο ψηλότερα γίνεται.

Το πρόγραμμα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας και των προσώπων που κατά αλφαβητική σειρά θα αφιερωθεί η κάθε αγωνιστική είναι:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΑΒΑΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΟΨ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΨ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΟΨ – ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΒΕΖΥΡΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΣ ΠΟΨ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ

11η

ΖΑΛΩΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

ΠΟΨ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ

13η

ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΠΟΨ – ΚΟΛΩΝΟΣ

15η

ΜΟΥΡΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΟΨ – ΙΑΣΩΝ

16η

ΝΙΚΟΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΟΨ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

18η

ΞΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΟΨ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

20η

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΙΜΟΣ ΠΟΨ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

22η

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΟΨ – ΑΤΤΑΛΟΣ

24η

ΣΑΡΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΨ – ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ

25η

ΣΟΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΟΨ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ

27η

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΠΟΨ – ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

29η

ΧΑΡΑΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΟΨ – ΑΤΤΙΚΟΣ

Ο σύλλογος εκφράζει εκ των προτέρων συγγνώμη για κάθε ακούσια παράλειψή του σε πρόσωπα που δεν αναφέρονται και είναι βέβαιο ότι υπάρχουν. Μάλιστα, γι΄ αυτόν τον λόγο ο καθιερωμένος αγώνας παλαιμάχων, που επίκεινται να διεξαχθεί εντός του τρέχοντος έτους και έχει χαρακτήρα φιλανθρωπικό, θα αφιερωθεί στον «Αφανή Ήρωα» που ανέκαθεν υπήρχε και υπάρχει σε κάθε ενεργό σύνολο, όπως ο ιστορικός σύλλογος της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet