Έκθεση Φωτογραφίας «Fragments of Our Era» στο Ν. Ψυχικό
Πολιτισμός

Έκθεση Φωτογραφίας «Fragments of Our Era» στο Ν. Ψυχικό

Η έκθεση φωτογραφίας «Fragments of Our Era» της Λέσχης Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών εγκαινιάζεται το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Νέο Ψυχικό.

Μια φωτογραφική περιπλάνηση χωρίς ορισμούς, που καταγράφει τη μετεξέλιξη της εποχής μας. Πολύπλευρες όψεις της μεταβαλλόμενης πραγματικότητας, που ανταγωνίζονται αφηρημένες έννοιες, ψάχνουν μια θέση στο παρόν και μας καλούν στο δικό τους ταξίδι, μέσα από μια μακρά, εσωτερική διαδρομή, όπου μια δημιουργική ομάδα πραγματεύεται τη σχέση ζωής και τέχνης.

Εγκαίνια το Σάββατο στις 19:00 με live blues, από τους «Hrach Altunyan Acoustic Sessions» που τιμούν τη μαγεία της ακουστικής κιθάρας με μια ζωντανή παράσταση για τους φίλους της φωτογραφίας – Hrach Altunyan, κιθάρα, Γιώργος Ζαρκαδούλας, drums.

Την Κυριακή στις 18:00, θα δοθεί μία διάλεξη αφιερωμένη στο έργο και την τεχνική του σημαντικού Έλληνα φωτογράφου Κωσταντίνου Μάνου. Ασπρόμαυρες εικόνες της ελληνικής υπαίθρου και το αντι-αμερικανικό όνειρο από έναν σημαντικό δημιουργό της διασποράς. Θα προβληθεί σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό, με εισηγητή τον φωτογράφο, Χρήστο Κανάκη (Laurea in Fotografia).

Διάρκεια έκθεσης: Σάββατο 8 μέχρι Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016.

Πού: Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, Αγ. Σοφίας 1, Ν. Ψυχικό, τηλ.: 210 6749137
Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο – Κυριακή 14:00 με 22:00. Δευτέρα – Τρίτη 17:00 με 21:00

Η Λέσχη Φωτογραφίας Ν. Κ. Κωνσταντινουπολιτών οργανώθηκε και δραστηριοποιείται υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη (τηλ. 6944 584670, [email protected]) από το 2006, είναι μια πολιτιστική προσφορά του σωματείου Νέος Κύκλος Κωνσταντινουπολιτών, με έδρα στη Φιλοθέη, Καποδιστρίου 17, και αριθμεί πάνω από 60 μέλη. Τα μέλη της Λέσχης συνθέτουν ένα ζωντανό, πολύχρωμο παζλ μιας δημιουργικής ομάδας που προσεγγίζει με φρέσκια ματιά, γεμάτη ενθουσιασμό, τη φωτογραφία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet