Οι παίκτες του ΠΑΚ Χαλανδρίου που θα αγωνιστούν στα παρκέ της Β΄ ΕΣΚΑ
Αθλητισμός

Οι παίκτες του ΠΑΚ Χαλανδρίου που θα αγωνιστούν στα παρκέ της Β΄ ΕΣΚΑ

Το ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΠΑΚ Χαλανδρίου για την περίοδο 2016-2017 έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του Σωματείου.

Οι παίκτες της ομάδας που θα αγωνιστούν στα παρκέ της Β΄ ΕΣΚΑ είναι:

GUARD

1. Γεωργούσης Σπύρος (πρώην ομάδα Φίλιππος Περιστερίου)

Ένας ποιοτικός guard ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και στη θέση του οργανωτή και στη θέση του εκτελεστή, με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΣΚΑ για την ομάδα του Φίλιππου Περιστερίου. Σκόρερ ολκής με πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδες τις Α΄, Β΄ και Γ΄ ΕΣΚΑ.

2. Αχτύπης Λευτέρης (πρώην ομάδα Φίλιππος Περιστερίου)

Ένας κλασικός σουτέρ, με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας έξω από την γραμμή του τρίποντου. Χαρακτηρίζεται και για την εκτελεστική του ικανότητα και την πιεστική του άμυνα. Τα προηγούμενα χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδες τις Α΄, Β΄ και Γ΄ ΕΣΚΑ. Κομβικός παίκτης για την άνοδο της περσινής του ομάδας, από τη Γ΄ στη Β΄ ΕΣΚΑ.

3. Παυλάτος Παναγιώτης

Επανέρχεται στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας. Καλός στο ένας εναντίον ενός και στο ανοιχτό γήπεδο. Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα. Καλός σουτέρ.

4. Γονιδέλλης Δημήτρης (πρώην ομάδα Αστέρας Πατησίων)

Χαρακτηριστικό του γνώρισμα η πολύ καλή του άμυνα, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Παίκτης ομάδας 100%.

5. Γιατζιτζόγλου Απόστολης (πρώην ομάδα Περισσός)

Καλός στον χειρισμό της μπάλας και στο «διάβασμα» των φάσεων, αξιόπιστος σουτέρ από μέση απόσταση και με μεγάλη διάθεση για βελτίωση.

6. Μουτάφης Μιχάλης (πρώην ομάδα Λεόντειος)

Πολύ γρήγορος και «εκρηκτικός» παίχτης. Πολύ καλός στα οργανωτικά του καθήκοντα. Καλός εκτελεστής τριών πόντων.

7. Θέος Ανέστης

Έμπειρος παίκτης με ικανότητα στην οργάνωση, πολύ καλός στο transition game και αξιόπιστος σουτέρ.

8. Μανωλέας Νικόλαος

Είναι ο μικρότερος αθλητής, γεννημένος το 2000, με πολύ όρεξη για δουλειά. Για την ηλικία του έχει πολύ καλό χειρισμό της μπάλας και «διαβάζει» καλά το παιχνίδι. Δουλεύοντας με την ανδρική ομάδα θα βελτιωθεί τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, καθώς αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει ο Σύλλογος στα τμήματα υποδομής του.

SMALL FORWARD

9. Θάνος Γιάννης (πρώην ομάδα Φίλιππος Περιστερίου)

Πολύ καλός στο ανοιχτό γήπεδο και στο ένας εναντίον ενός. «Διαβάζει» τις φάσεις μετά από pick πάνω στην μπάλα και μπορεί με την ίδια ευχέρεια να σκοράρει ή να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του. Μεγάλη εμπειρία από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε σε ομάδες της Α΄και Β΄ ΕΣΚΑ. Πολύ καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα, έχοντας τον ρόλο του «εξολοθρευτή» στις προηγούμενες ομάδες του.

10. Μαυρογένης Διονύσης

Ταλαντούχος και με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης, γηγενής καλαθοσφαιριστής (γεννημένος το 1996). Τρομερή επαφή με το αντίπαλο καλάθι, πολύ καλός χειρισμός της μπάλας και αξιοποίηση σε μέγιστο βαθμό των συμπαιχτών του. Δυνατός και σε low post game.

11. Φελέκης Γιώργος

Ταλαντούχος και με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης, γηγενής καλαθοσφαιριστής (γεννημένος το 1996). Χαρακτηρίζεται για την ενέργειά του, την άμυνά του, το παιχνίδι στο low post και το δυνατό ντράιβ του. Κυνηγάει όλα τα επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντ. Μπορεί να παίξει και ως power forward.

12. Αναγνωστόπουλος Χάρης (πρώην ομάδα Βριλησσιακός)
Δυνατό κορμί, με πολύ καλό σουτ τόσο έξω την γραμμή του τρίποντου. Καλός στο ανοιχτό γήπεδο όσο και καλός αμυντικός στο ένας εναντίον ενός.

POWER FORWARD

13. Ζιάκαννος Βαγγέλης (πρώην ομάδα Φίλιππος Περιστερίου)

Δυνατός παίκτης με πολύ καλό σουτ εντός παιδιάς. Καλός στην προσωπική άμυνα και σημαντικός στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Κομβικός για την άνοδο της περσινής του ομάδας από τη Γ΄ στη Β΄ ΕΣΚΑ.

14. Ζαμπέλης Ανδρέας (πρώην ομάδα Φιλοθέη)

Καλός σουτέρ, με πολύ ενέργεια, έλεγχο των επιθετικών και αμυντικών ριμπάουντ. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα η τρομερή ενέργειά του και το άλμα του.

15. Μπουφίδης Γιώργος (πρώην ομάδα Άγιοι Ανάργυροι)

Πολύ δυνατός στο low post. Καλός και στο παιχνίδι με πρόσωπο. Ξέρει να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του και να εκτελεί και ο ίδιος όποτε χρειαστεί. Γεννημένος το 1997, με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πολύ καλός και χρήσιμος για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας.

CENTER

16. Βήττας Ζήσης (πρώην ομάδα Φίλιππος Περιστερίου)

Πολύ καλός picker, καλή επαφή με το καλάθι και δυνατός στο low post game. Δυνατός και στην προσωπική και ομαδική άμυνα. Κομβικός για την άνοδο της περσινής του ομάδας από τη Γ΄ στη Β΄ ΕΣΚΑ.

17. Καραμπάτσος Δημήτρης (πρώην ομάδα Βριλησσιακός)

Πολύ καλός low post gamer. Δυνατός στην άμυνα και στα ριμπάουντ, με πολύ καλό σουτ εντός και εκτός παιδιάς.

18. Πλιάκος Ορέστης 

Ταλαντούχος και με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης, γηγενής καλαθοσφαιριστής (γεννημένος το 1996). Πολύ καλός picker, μεγάλη έμφαση στα ριμπάουντ, πολύ καλά τελειώματα εντός παιδιάς. Καλός μπλοκέρ και μία αξιόπιστη επιθετική λύση.

Προπονητής: Νικόλαος Μηλιωρίτσας και βοηθός προπονητή: Δημήτρης Δαγκλής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet